Een aantal dingen om deze zomer naar uit te kijken

Ik zou Parc Maasresidence Thorn toch niet durven vergelijken met de Sagrada Familia? Nee, dat gaat écht té ver. Ik kan toch niet op basis van een paar zachtgekookte overeenkomsten zeggen dat ze best wel op elkaar lijken? Dat zou vrij schaamteloos zijn…

Een aantal dingen om deze zomer naar uit te kijken

Parc Maasresidencre Thorn lijkt op zich wel een beetje op de Sagrada Familia. Het resort is nooit af. Zoals er bij de Sagrada Familia telkens weer een zuiltje, geveltje, of torentje wordt bijgebouwd, wordt er bij Parc Maasresidence Thorn telkens weer een villa, tuintje of activiteit toegevoegd. Elk seizoen brengt wat nieuws met zich mee. Maar, zoals mijn opa zei, “Nieuw is goed, zolang het beter is dan het oude”. Sommige uitspraken zijn nou eenmaal niet zo diepzinnig…

Gasten die de vorige zomer op Parc Maasresidence Thorn zijn geweest zullen al gauw merken dat de zomer van 2024 weer een paar mooie nieuwe ontwikkelingen met zich meebrengt. Graafmachines, kranen, vrachtauto’s en mensen in gele hesjes zijn volop in de weer geweest om van de aankomende zomer iets speciaals te maken. Boek nu alvast voor de zomer en verheug je op:

De Premium Island villa – Vanaf 12 juli

Een goeie zomerervaring ligt hem grotendeels in het verblijf. Daarom hebben wij het mooiste stukje van Limburg nu beschikbaar gemaakt voor onze gasten tijdens de zomer. Genesteld op een schiereiland omgeven door de weelderige Maasplassen, liggen de gloednieuwe Premium Island villa’s. Deze pareltjes van luxe en comfort zijn voorzien van grote tuinen die grenzen aan het water en ruime, overdekte terrassen die een schitterend uitzicht op de omgeving bieden.

Ook in de villa zelf zit een verassing die nergens anders op het resort terug te vinden is, namelijk een privé bubbelbad met panoramasauna. De moderne villa’s spelen veel met natuurlijk licht. Door de grote ramen, slimme hoeken en het open concept danst het licht door de ruimtes heen… een beetje zoals de glas-en-lood ramen van de Sagrada Familia zou je haast zeggen… maar dan zonder het glas-en-lood en zonder… tja, het kerk-achtige.

Deze villa valt voor de echte bourgondische relaxspecialisten vanaf 12 juli te boeken.

De Wellness villa – Vanaf 12 juli

De Wellness villa's zijn voor de levensgenieters die hun geest en ziel willen trakteren op een ontspannende vakantie-ervaring. Tijdens de zomer in Limburg is er geen betere plek dan de achtertuin van de Wellness villa. Omarm de zomerse hitte met een authentieke barrel sauna of koel af onder de buitendouche. Rek je daarna met een boekje en een glas bubbels uit op een van de ligbedden of dobber lekker rond in de houten tobbe.

Ook heeft de villa een groot overdekt terras met een luxe loungehoek en een barbecuemeubel. Ik zou echt in de rij staan om deze villa te boeken… een beetje zoals… ja eigenlijk wel een beetje zoals bij de Sagrada Familia.

Wil je de rij skippen? Boek hem dan nu alvast!

Massages bij MRT Beach – Mei, juni en september

Vorig jaar werd de volledig nieuwe MRT Beach onthuld, en dit jaar doet Parc Maasresidence Thorn er nog even een schepje bovenop. In mei, juni en september heeft Praktijk Zensitive een eigen massagekliniek op MRT Beach. Als het warmer is dan 20 graden, kunnen gasten hier een heerlijke massage van 30, 60 en 90 minuten boeken via het Leisure King systeem. Na een potje SUP’en, E-Foilen of volleyballen op het strand is dit dé ultieme manier om even helemaal tot rust te komen. Laat de zomer inzinken met Ti Yuen’s professionele en artistieke handen… een beetje zoals de professionele en artistieke handen van Antoni Gaudi toen hij de Sagrada Familia ontwierp…

EV Laadpalen bij elke villa – Vanaf half-juli

Veel resorts en vakantieparken hebben tegenwoordig EV Laadpalen op hun parkeerplaatsen, maar wij hebben er nog geen enkele gezien met laadpalen naast elke woning… tot nu. Steeds meer vakantiegangers komen bij Parc Maasresidence Thorn aan met de elektrische auto; een bewuste keuze die beloond moet worden. Echter, levert deze keuze meestal extra koppijn op. Ver lopen naar de auto, een kabel door keukenraam proppen, innovatief naast een stekker parkeren… het voegt allemaal niet toe aan de vakantie ervaring. Met gloednieuwe EV Laadpalen voor elke villa hopen wij de zomer van elke elektrische auto eigenaar ietsje makkelijker te maken. Oh ja, en opladen is trouwens gratis!

Je zou deze laadpalen in sommige opzichten kunnen vergelijken met de Sagrada Fam- nee! Deze keer ging ik écht te ver. Sorry.

Bij Parc Maasresidence Thorn staan we allemaal alweer popelen voor de zomer! Tijdens de lange, warme dagen komt dit mooie resort aan de Maasplassen volledig tot zijn recht. Kom jij deze zomer ook genieten van het warme strand, het gezellige jachthaventje, het uitgebreide zwembad met glijbaan en het schitterende uitzicht op de Maasplassen? Kom jij na een massage op het strand lekker chillen in een gloednieuwe villa met EV-laadpaal? Daar kan toch geen halvegare kerk in Spanje aan toppen?