• Grensregionale toplocatie
  • Omringd door natuurgebieden
  • Direct aan de Maasplassen
  • Bruisende steden om de hoek
  • Vlakbij Duitsland en België

Grenzeloos genieten

in hartje Limburg

Parc Maasresidence Thorn ligt in het hart van het geliefde Midden-Limburgse recreatiegebied, omringd door de veelzijdige Maasplassen en omgeven door schitterende natuurgebieden  met prachtige vaar-, fiets- en wandelroutes. Een absolute A-locatie nabij het witte stadje Thorn  waar diversiteit en kwaliteit overheersen. Vanuit het park ontdekt u op korte afstand de internationale mix van kunst, cultuur en natuur die de regio te bieden heeft. En het is één van de weinige vakantieparken met in de achtertuin grote steden en natuurgebieden in zowel Nederland, België als Duitsland. Kortom: een heerlijke uitvalsbasis om deze grensregio te ontdekken!

Grensregionale ligging

De grensregionale ligging is zonder twijfel een groot pluspunt van Parc Maasresidence Thorn. Vanuit Thorn is een citytrip zo gemaakt. Binnen een uur bent u in cultuurstad Maastricht, de bruisende metropool Düsseldorf en winkelsteden als Roermond, Aken en Genk.

De Maasplassen liggen letterlijk in de achtertuin van uw accommodatie. U zult verbaast zijn hoe waterrijk de provincie Limburg is. Daarnaast is het Zuid-Limburgse Heuvelland meer dan een bezoekje waard. 

Uw vakantie start hier

Bekijk Parc Maasresidence Thorn in vogelvlucht.


Als eerste op de hoogte zijn van de beste aanbiedingen en waardevolle tips?

Met het inschakelen van gratis website push notificaties mis je niets. Reuzehandig en je kunt deze service op elk moment weer uitschakelen.

U moet op "Meldingen toestaan" klikken in het bericht van uw browser.

1

Notificaties van Parc Maasresidence Thorn activeren.