15-09-2022

Een ongeëvenaarde ervaring

De zon gaat onder en werpt lange schaduwen over de Grote Hegge, het meer dat aan Parc Maasresidence Thorn grenst. Ergens in de verte hoor ik nog wat kinderen lachen en schreeuwen op een klimrek en het geroesmoes, het klinken van glazen en stemmen, op het terras van Humphrey’s Thorn.

Lees meer
31-03-2022

Parc Maasresidence Thorn opent haar poorten!

Genesteld tegen de Belgische grens ligt het stadje Thorn. Het is omgeven door een veelzijdig ecosysteem van waterwegen, schiereilanden en meanders, door de eeuwen heen gevormd door mens en Maas. Parc Maasresidence Thorn ligt pal in het midden van de Maasplassen en opent op 29 april haar poorten!

Lees meer
06-07-2021

Ontdek & beleef de Maasplassen in Limburg!

Denkt u aan Limburg, dan denkt u vast aan glooiende heuvels, de mergelgrotten, het drielandenpunt of aan die heerlijke vruchtenvlaaien die ze alleen hier zo smakelijk kunnen maken. Maar… wat veel mensen niet weten, is dat u in deze provincie ook het grootste aaneengesloten watersportgebied van Nederland vindt? De Maasplassen!

Lees meer
18-06-2021

Proef & beleef bourgondisch Limburg

We weten dat Limburgers echte Bourgondiërs zijn. Ze houden van een stevige wandeling, zolang die maar eindigt in het zonnetje met een goed glas bier of wijn. Maar wist u ook dat Limburg dé wijnprovincie van Nederland is? Maar liefst 32 procent van de totale Nederlandse wijndruiven wordt op deze bodem geteeld.

Lees meer