Gelegen op het park: MRT Beach!

Een prachtig decor van water(sport) en natuur 

Het luxe vakantiepark Parc Maasresidence Thorn ligt in het hart van het Midden-Limburgse recreatiegebied, omringd door de veelzijdige Maasplassen en omgeven door schitterende natuur. In het verlengde van de centrale voorzieningen, MRT Harbor en de accommodaties strekt het park zich uit, langs de oevers van de plas De Grote Hegge, over het herkenbare blauwe bruggetje, naar MRT Beach. De nieuwe fiets- en wandelboulevard slingert dan ook vanaf het hart van het park zo naar dit fantastische groene buitengebied van het park.

  • Prachtige buitengebied
  • Privé dagstrand met ligweide
  • Watersportrecreatie
  • Buitenactiviteiten
  • Zwemlocatie
  • Evenementen locatie

MRT Beach bruist van de activiteiten

Of u nu de plas oversteekt met een waterfiets of u geniet van een mooi wandel-of fietstochtje over de boulevard, MRT Beach vraagt om ontdekt te worden! Hier kunt u naar hartenlust genieten van buitenactiviteiten op en aan het water. Door de unieke ligging aan de veelzijdige Maasplassen kunnen watersportliefhebbers hier hun hart ophalen. 

Strandpret

In de zomermaanden is het natuurlijk extra genieten op MRT Beach bij het dagstrand waar je een frisse duik in het water kunt nemen. We faciliteren geen toezicht.


Privestrand met ligweide 

Zin om met een drankje aan het water te genieten? Dat kan! Vlakbij het park vindt u een privestrand met een gebied exclusief voor parkgasten waar u kunt zonnen.


Efoil: de nieuw surftrend 

Bij efoilen zijn de boards voorzien van een lange vin met een krachtige elektromotor, waarmee je zonder wind en zonder golven eindeloos kan vliegen over het water. Efoilen kan je makkelijk leren op MRT Beach! Er is een speciaal E-Flow team waar je naast efoil lessen en workshops ook SUP boards kunt huren. De instructeurs van E-Flow geven diverse lessen en workshops aan iedereen die 16 jaar of ouder is en in het bezit is van een zwemdiploma. 

Het E-Flow team is gevestigd aan de Waterstraat. Vanaf het blauwe bruggetje is dit aan het begin van de tweede baai. Klik hier voor meer informatie. 

Meer informatie

Duiken naar een zoetwaterwrak 

Als u een duikbrevet heeft mag u in de Maasplassen gaan duiken. Op MRT Beach zelf ligt duikstek De Grote Hegge. Hoewel het zicht onder water niet altijd heel helder is, is het toch een boeiende duikstek, met een van de grootste zoetwaterwrakken van Noord-Europa. Het ligt op slechts enkele meters vanaf de kant, met het dek ingegraven in de oeverbodem. Kortom: zeker een duik waard!  


Ontdek meer …

Op vakantie met uw hond

Uiteraard gaat uw trouwe viervoeter gewoon mee op vakantie! Want... honden zijn van harte welkom bij Parc Maasresidence Thorn en kunnen zich heerlijk uitleven in de natuurrijke omgeving ...

Bekijk

Wakeboarden

Waterrecreatiegebied Area X, gelegen in De Weerd in Roermond, is sinds jaar en dag geliefd bij jong en oud ...

Bekijk

Vaar er op uit

Vanaf Parc Maasresidence Thorn bent u zo op het water. De prachtig aangelegde jachthaven heeft aanlegsteigers met ruime ligplaatsen voor parkgasten en passanten, is gemakkelijk te bereiken en ligt aan de sfeervolle boulevard van het park ...

Bekijk

Vissen

De ideale locatie voor een heerlijke visvakantie. Als je geen VISpas hebt, kun je ook een weekvergunning kopen.

Bekijk