MRT Beach - Ongeëvenaarde (ont)spanning

Een prachtig decor van water(sport) en natuur

Het luxe vakantiepark Parc Maasresidence Thorn ligt in het hart van het Midden-Limburgse recreatiegebied, omringd door de veelzijdige Maasplassen en omgeven door schitterende natuur. In het verlengde van de centrale voorzieningen, MRT Harbor en de accommodaties strekt het park zich uit, langs de oevers van de plas De Grote Hegge, over het herkenbare blauwe bruggetje, naar MRT Beach. Op dit gloednieuwe privéstrand komen spanning en ontspanning op harmonieuze wijze samen.

Vanaf 1 oktober is MRT Beach, inclusief alle faciliteiten zoals de beach bar, het volleybalveld en de SUP/Efoil verhuur, gesloten tot het voorjaar van 2024. Het strand buiten het afgesloten gebied blijft echter wel toegankelijk voor iedereen, inclusief honden.

  • Prachtige buitengebied
  • Dagstrand met ligweide
  • Watersportrecreatie
  • Buitenactiviteiten
  • Zwemlocatie
  • Evenementen locatie

Spanning bij MRT Beach

Van het water kan op vele manieren genoten worden, maar niks is zo spannend als een SUP board of Efoil! Stel uw evenwichtsvaardigheden op de proef en ga een spetterende middag met vrienden en familie tegemoet! De instructeurs van E-Flow geven diverse lessen en workshops aan iedereen die 16 jaar of ouder is en in het bezit is van een zwemdiploma.

Naast de normale SUP Boards vindt u nu ook de Monster SUP! Op deze kolos voor 8 volwassenen of 12 kinderen kunt u zo met de hele familie of vrienden de Maasplassen ontdekken. Is het makkelijk balanceren? Nee. Is het dolle pret? Zeker wel!

Als u liever zelf het stuur in handen wilt houden, dan kunt u ook een SUP Bike huren! Dit is een SUP board met trappers, de ideale uitvinding om mee over het water te sjezen. Heeft u kleine kinderen, probeer dan onze tandemfietsen. Ze bieden een veilig en leuk alternatief waar iedereen van kan genieten!

Verken de Maasplassen per kajak vanaf MRT Beach. Ga lekker paddelen in een 1 of 2 persoons kajak en zoek en avontuur op. Top tip: neem een picknick mee om midden in de natuur van te genieten!

Reserveer hier voor uw activiteit naar keuze.

Ontspanning bij MRT Beach

Als u opzoek bent naar het goede leven, dan raden wij een bezoekje aan MRT Beach aan. Het fijne zand, de luie strandstoelen en de groene ligweide nodigen uit om eventjes écht tot rust te komen. Helemaal opgewarmd in de zon? Neem dan een verfrissende plons in de Maasplassen!

Voor een kopje koffie, een gebakje, een lekkere snack of een drankje kunt u terecht bij Beachbar Naut. De zonnige tafeltjes nodigen iedereen uit om eventjes te komen leuten of borrelen met uitzicht op het schitterende meer. Ook maakt Beachbar Naut. de lekkerste picknicks klaar voor onderweg. Als u de dag van tevoren aangeeft een picknick te willen, dan staat het de volgende ochtend voor u klaar! Ook kunt u een luie strandstoel huren om lekker de hele dag te zonnen en te genieten van het water.

Toe aan een beetje beweging? Vlak naast Beachbar Naut. ligt een gloednieuw beachvolleybal veld. Daag je vrienden en familie uit tot een potje!

Jouw eigen strandstoel bij MRT Beach

Klaar om te relaxen en te genieten van de zon? U kunt nu ook bij MRT Beach een heerlijke ligstoel aan het water huren! Zo heb je na het zwemmen, SUP'en, E-Foilen, beach volleyballen en andere pret een eigen, rustig en comfortabel plekje om op terug te vallen! zijn Er een aantal verschillende soorten ligstoelen waar je uit kan kiezen, afhangend van hoe lui en luxe jij je vakantie wil maken!

Klik op "Reserveer Nu" om jouw chillplek op het strand te bemachtigen!

Reserveer nu

Beach Yoga buiten op MRT Beachclub

Genieten van yoga op het strand! Wat wil je nog meer dan je weekend ontspannen beginnen? Terwijl je lekker in de zon één bent met de natuur om je heen, kom jij tot rust bij het prachtige uitzicht over het water!

Of je nu een ervaren yogi of beginner bent, bij ons vind je de perfecte combinatie van ontspanning en uitdaging. Iedereen kan deelnemen op zijn eigen niveau, want yoga werkt met de mogelijkheden van het eigen lichaam. De docent neemt je mee in een heerlijke flow, met aan het eind van de les een ontspannen moment. Al liggend op de mat geniet je van de geluiden om je heen.

Beach Yoga buiten op MRT Beachclub

 • Elke zaterdag om 10:00 uur (mei t/m september).
 • Een les duurt 1 uur (15 min. vooraf verzamelen).
 • Meenemen: handdoek en glimlach, yoga-matjes krijg je van ons.
 • Fysieke beperkingen? Bespreek vooraf even of je toch kunt deelnemen.
 • Slecht weer? Indien de les wordt afgelast wegens slecht weer, ontvang je de avond ervoor bericht uiterlijk voor 22.00 uur. Houd hiervoor je mailbox in de gaten
 • Maximaal 15 deelnemers per les

MRT Beach Shuttle Service

Parc Maasresidence Thorn biedt een shuttleservice aan tussen het resort en MRT Beach. Deze shuttle vertrekt dagelijks om 11.00 en 12.00 uur vanaf MRT Promenade. Voor de terugreis is de shuttle beschikbaar om 16.00 en 16.30 uur. Deze service is gratis voor u als gast van het resort.


Duiken naar een zoetwaterwrak

Als u een duikbrevet heeft mag u in de Maasplassen gaan duiken. Op MRT Beach zelf ligt duikstek De Grote Hegge. Hoewel het zicht onder water niet altijd heel helder is, is het toch een zeer boeiende duikstek, met een van de grootste zoetwaterwrakken van Noord-Europa. Het ligt op slechts enkele meters vanaf de kant, met het dek ingegraven in de oeverbodem. Kortom: zeker een duik waard!

Ontdek meer …

Op vakantie met uw hond

Uiteraard gaat uw trouwe viervoeter gewoon mee op vakantie! Want... honden zijn van harte welkom bij Parc Maasresidence Thorn en kunnen zich heerlijk uitleven in de natuurrijke omgeving ...

Bekijk

Wakeboarden

Waterrecreatiegebied Area X, gelegen in De Weerd in Roermond, is sinds jaar en dag geliefd bij jong en oud ...

Bekijk

Vaar er op uit

Vanaf Parc Maasresidence Thorn bent u zo op het water. De prachtig aangelegde jachthaven heeft aanlegsteigers met ruime ligplaatsen voor parkgasten en passanten, is gemakkelijk te bereiken en ligt aan de sfeervolle boulevard van het park ...

Bekijk

Vissen

De ideale locatie voor een heerlijke visvakantie. Als je geen VISpas hebt, kun je ook een weekvergunning kopen.

Bekijk