MRT Beach - Ongeëvenaarde (ont)spanning

Een prachtig decor van water(sport) en natuur

Het luxe vakantiepark Parc Maasresidence Thorn ligt in het hart van het Midden-Limburgse recreatiegebied, omringd door de veelzijdige Maasplassen en omgeven door schitterende natuur. In het verlengde van de centrale voorzieningen, MRT Harbor en de accommodaties strekt het park zich uit, langs de oevers van de plas De Grote Hegge, over het herkenbare blauwe bruggetje, naar MRT Beach. Op dit gloednieuwe privéstrand komen spanning en ontspanning op harmonieuze wijze samen.

  • Prachtige buitengebied
  • Dagstrand met ligweide
  • Watersportrecreatie
  • Buitenactiviteiten
  • Zwemlocatie
  • Evenementen locatie
Boek uw verblijf

Jouw eigen strandstoel bij MRT Beach

Klaar om te relaxen en te genieten van de zon? Je kan nu ook bij MRT Beach een heerlijke ligstoel aan het water huren! Zo heb je na het zwemmen, SUP'en, E-Foilen, beach volleyballen en andere pret een eigen, rustig en comfortabel plekje om op terug te vallen. Er zijn een aantal verschillende soorten ligstoelen waar je uit kan kiezen, afhangend van hoe lui en luxe jij je vakantie wil maken!

Klik op de knop hieronder om je strandstoel te reserveren!


Bekijk

Beachbar Naut

Elk strand heeft een goeie strandbar nodig. MRT Beach dus ook! Daarom staat Beachbar Naut van mei tot oktober voor alle zonnige strandgangers klaar met heerlijke hapjes, huisgemaakte gebakjes, smoothies en meer! Ook kan je een dag van tevoren een lekkere picknick reserveren voor als je een mooie fiets- of wandeltocht wil maken.


Bekijk

Beach Yoga

Elke zaterdagochtend om 9 uur is er yoga op het strand! Zowel beginners als ervaring yogi kunnen terecht op het zacht glinsterende zand aan de weelderige oever van de Maasplassen. Onder begeleiding van een instructeur wordt je tijdens allerlei rek- en strekoefeningen even helemaal zen. Ben jij klaar om je stranddag goed te beginnen?

Klik voor meer informatie en prijzen op de knop "Bekijk".


Bekijk

SUP Bike Tours

Fietsen op het water? Waarom niet?! Huur een SUP Bike en bereid je voor op een unieke dag vol waterpret! Naast de SUP Bike verhuurt SUP Bike Tours ook Monster SUP’s: een spannende uitdaging voor groepen die hun gezamenlijke evenwichtsorgaan op de proef willen stellen! Voor degene die het gebied beter willen leren kennen zijn er kano’s of “pack rafts”. Met een pack raft kan je een speciaal uitgestippelde route over water en land afleggen.

Klik voor reserveringen op de knop “Bekijk”.


Bekijk

E-Flow

Ooit wel eens gedroomd om als een albatros boven het water te zweven? Bij E-Flow kan dat nu! De E-Foil is een hypermoderne surfplank met een lange fin, hydrofoil en een propeller, waardoor de plank uit het water licht terwijl je erop staat! Ook kan je bij E-Flow een SUP-board huren en voor degene die de rust op willen zoeken is er zelfs SUP Pilates!

Klik voor reserveringen op de knop “Bekijk”.


Bekijk

Massages

Breng je dagje strand naar een heel nieuw niveau met een uitgebreide massage! In het weekend, als het weer het toelaat, is de massagekliniek van Zensitive beschikbaar voor iedereen die lichaam en geest volledig wil ontspannen. Kies uit verschillende behandelingen of massages en laat jezelf even flink in de watten leggen!

Klik voor reserveringen op de knop “Bekijk”.


Bekijk

Volleybal Veld

Serveer, ontvang, pass, spike en duik op het beach volleyball veld van MRT Beach. Het veld is dagelijks van 09:00 tot 20:00 geopend en nodigt elke actieve strandganger uit om een potje te spelen. De Volleyballen kunnen bij de receptie van Parc Maasresidence Thorn worden gehuurd.

Duiken naar een scheepswrak

Als je een duikbrevet hebt, dan mag je vanaf duikstek De Grote Hegge de Maasplassen in springen! Hoewel het zicht onder water niet altijd even helder is, kan je toch enorm veel mooie dingen zien, waaronder een van de grootste zoetwaterwrakken van Noord-Europa! Het wrak ligt enkele meters van de oever half bedolven onder het zand. Kortom: fascinerend!

Hondvriendelijk Strand

De natuur rondom de Maasplassen leent zich bijzonder goed voor een mooie wandeling met je trouwe vierpoter. Als je achteraf nog energie hebt om een balletje te gooien, dan kan je prima terecht bij MRT Beach! Honden zijn hier van harte welkom. Echter moet de grote vriend wel aan de lijn bij Beach Bar Naut.

Meer over vakantie met de hond:


Bekijk

MRT Beach Shuttle Service

Parc Maasresidence Thorn biedt een handige shuttle service tussen het resort en MRT Beach aan. De shuttle vertrekt dagelijks om 11.00 en 12.00 uur vanaf MRT Promenade richting het strand. Voor de terugreis is de shuttle beschikbaar om 16.00 en 16.30 uur. Deze service is gratis voor resort gasten.