Smakelijk en bourgondisch

eten & drinken op het park

Culinair genieten en het ultieme gevoel van vakantie gaan op Parc Maasresidence Thorn hand in hand. Niet voor niets ligt het park dan ook in het mekka van bourgondisch Limburg en... dat proeft u!
  • Humphrey's Thorn restaurant 
  • Humphrey's Café & Take Away
  • Recra Supermarket met bakkerij
  • Gezellige terrasjes 
  • Uitgebreid ontbijtbuffet

Smakelijk genieten bij Humphrey’s Thorn

Bij Humphrey’s Thorn kunt u bourgondisch tafelen en tegelijkertijd genieten van een adembenemend uitzicht over de jachthaven en het water. We verwelkomen u graag in ons sfeervolle restaurant of buiten op het prachtige gelegen terras, waar u terecht kunt voor een lekker kopje koffie met Limburgse vlaai, een uitgebreid ontbijt, een heerlijke lunch, een verfrissende cocktail of een uitgebreid diner. Klik hier om een tafel te reserveren. 


Humphrey's Café & Take Away

Naast het restaurant bevindt zich Humphrey's Café & Take away. Humphrey's Café & Take away is geopend voor een ambachtelijke pizza, een verfrissend ijsje of een lekkere snack, ter plekke op te eten of om mee te nemen. Ook kunt u superlekkere sushi bestellen en afhalen!

Humphrey's Café & Take Away is dagelijks geopend van 15:00 tot 21:00. 

Ontbijt 

Begin uw vakantiedag goed met een heerlijk kakelvers ontbijt. Vanaf 8 uur is onze Recra Supermarket met bakkerij geopend. Hier vindt u alles voor een overheerlijk ontbijt, van verse broodjes en croissantjes tot heerlijke sapjes en lekker broodbeleg. Daarnaast serveren we een uitgebreid ontbijtbuffet in Humphrey’s Thorn met onder anderen vers brood, diverse soorten kaas en vleeswaren, roerei, muesli en een rijke selectie vruchten. 

Recra Supermarket

Voor de dagelijkse boodschappen kunt u op het park terecht in de centraal gelegen Recra supermarket. Recra heeft een zeer ruim assortiment aan diverse producten; van verse warme broodjes tot zwemkleding en van wijn & bier tot leesboeken kunt u bij Recra terecht. U kunt het zo gek niet bedenken of Recra heeft het. 

De Recra Supermarket is dagelijks geopend vanaf 8.00 uur. De openingstijden kunnen variëren tijdens het voor-, hoog- en naseizoen. De actuele openingstijden zijn zichtbaar bij de entree van de Recra Supermarket. 

Terrasjes

Met zo’n uitzicht over het water is het niet gek dat er meerdere terrassen zijn. Centraal gelegen aan het water bij de jachthaven ligt een prachtig terras waar de lekkerste gerechten en de meest heerlijke cocktails, verfrissende biertjes en mooie wijnen worden geserveerd. Het overdekte zwembad beschikt over een buitenterras waar u bij goed weer geniet van het zonnetje, terwijl de kinderen zich in het zwembad vermaken.

Ontdek meer...

RECRA Supermarket

Niet voor niets ligt het park in het mekka van bourgondisch Limburg en dat ziet, proeft en beleeft u! Zo ook in de centraal gelegen Recra, waar u terecht kunt voor uw dagelijkse boodschappen en meer! … 

Bekijk

Evenementen

 Op Parc Maasresidence Thorn kunt u het hele jaar door genieten van de omgeving, MRT Beach, de centrale voorzieningen op en om het park en... uiteraard van onze bomvolle agenda met tal van activiteiten, workshops en evenementen ...

Bekijk

Kids

Kinderen vervelen zich geen moment op Parc Maasresidence Thorn. Er zijn in de accommodaties, op het park en in de omgeving tal van faciliteiten en activiteiten voor kinderen van alle leeftijden ...

Bekijk

Happy Benny

De allergrootste kindervriend is ongetwijfeld Happy Benny. Onze eigen knuffelhond en een echt gezelligheidsdier. Benny reist van park naar park en is regelmatig te vinden in zijn huisje op Parc Maasresidence Thorn waar hij wordt begeleid door een enthousiast animatieteam ...

Bekijk

Als eerste op de hoogte zijn van de beste aanbiedingen en waardevolle tips?

Met het inschakelen van gratis website push notificaties mis je niets. Reuzehandig en je kunt deze service op elk moment weer uitschakelen.

U moet op "Meldingen toestaan" klikken in het bericht van uw browser.

1

Notificaties van Parc Maasresidence Thorn activeren.