Prachtige jachthaven

aan de boulevard van het park

Onze prachtig aangelegde jachthaven heeft aanlegsteigers met ruime ligplaatsen voor parkgasten en passanten, is gemakkelijk te bereiken en ligt aan de sfeervolle boulevard van het park.  

De kleinschalige en gezellige jachthaven beschikt over circa 50 ligplaatsen waarvan de steigers geschikt zijn voor boten tot circa 12 meter. De ligplaatsen zijn voorzien van individuele elektra aansluitingen en drinkwateraansluitingen. Door de ruime opzet van de haven maakt u gebruik van uitstekende invaar- en manoeuvreermogelijkheden en vinden wij altijd wel de perfecte ligplaats voor uw boot of sloep.
Parc Maasresidence Thorn is de ideale uitvalsbasis om erop uit te varen en de Maasplassen te ontdekken. 
  • Centraal gelegen jachthaven  
  • Kleinschalige kwaliteit 
  • Ruime ligplaatsen 
  • voor parkgasten en passanten 
  • Sloepverhuur en meer 

Sloepverhuur

Op Parc Maasresidence Thorn huurt u eenvoudig een sloep bij de receptie. U heeft geen vaarbewijs nodig. De prachtige sloepen liggen voor u klaar in onze jachthaven, vlakbij de centrale voorzieningen. Wees er wel snel bij, want ze zijn enorm populair.  

Verhuur van waterfietsen en subboards 

Liever actief en sportief genieten?  Vanaf MRT Beach kunt u ook efoilen, de nieuwe surftrend! 

Verhuur informatie 

Voor meer informatie over f de diverse verhuurmogelijkheden  kunt u terecht bij onze receptie

MEER INFORMATIE

Ontdek meer...

Horeca

Culinair genieten en het ultieme gevoel van vakantie gaan op Parc Maasresidence Thorn hand in hand. Niet voor niets ligt het park dan ook in het mekka van bourgondisch Limburg en... dat proeft u!

Bekijk

Landwinkel

Voor uw dagelijkse boodschappen kunt u op het park terecht in de centraal gelegen Landwinkel. Vers van de boerderij, (h)eerlijk, puur en met een ruim assortiment aan (lokale) producten...    

Bekijk

Evenementen

Op Parc Maasresidence Thorn kunt u het hele jaar door genieten van de omgeving, MRT Beach, de centrale voorzieningen op en om het park en uiteraard van onze bomvolle agenda met tal van activiteiten, workshops en evenementen ...

Bekijk

Kids

Kinderen vervelen zich geen moment op Parc Maasresidence Thorn. Er zijn in de accommodaties, op het park en in de omgeving tal van faciliteiten en activiteiten voor kinderen van alle leeftijden ...

Bekijk

Als eerste op de hoogte zijn van de beste aanbiedingen en waardevolle tips?

Met het inschakelen van gratis website push notificaties mis je niets. Reuzehandig en je kunt deze service op elk moment weer uitschakelen.

U moet op "Meldingen toestaan" klikken in het bericht van uw browser.

1

Notificaties van Parc Maasresidence Thorn activeren.