• Grootste aaneengesloten watersportgebied van Nederland
  • Ontdek Nationale Parken en natuurgebieden
  • Eurregionale A-locatie tussen bruisende steden
  • Breed aanbod parkfaciliteiten- en activiteiten
  • Kids Club Animatieteam
  • Happy Benny parkmascotte

Bruisende activiteiten

op het park en in de omgeving

De omgeving van Parc Maasresidence Thorn leent zich uitstekend voor een actieve vakantie rondom de Maasplassen. Maak een  fietstocht of wandeling door de dorpjes en de prachtige natuur. Beoefen verschillende watersporten  op MRT Beach of in de directe omgeving. Of breng een bezoek aan de nabijgelegen dorpen en steden zoals Maastricht en Roermond. Met onze parkmascotte Happy Benny en het animatieteam van de Kids Club is er voor kinderen op het park extra veel te doen. Liever een dagje erop uit, bezoek dan één van de vele themaparken in de buurt.

*Achter de schermen zijn we druk bezig met het organiseren van evenementen, workshops en andere activiteiten. Dus houd de website in de gaten! Zodra ons park haar deuren opent, verrassen we u met een compleet aanbod voor jong & oud!

Ontdek meer ...

Boogschieten

Eén van de populaire workshops voor kinderen is boogschieten. Onder begeleiding van een instructeur leren kinderen buiten boogschieten op een veilige baan. Er wordt op speelse wijze geoefend, waarbij ze op een juiste manier leren om te gaan met een handboog. Kinderen vanaf 6 jaar kunnen zich aanmelden voor deze workshop, die het hele jaar door regelmatig wordt gegeven. 

*Achter de schermen werken we aan het evenementen- en animatieprogramma.

Duiken in de Maasplassen

Als u een duikbrevet heeft, mag u duiken in de Maasplassen. Een boeiende plek om eens van dichtbij te bekijken, is de Grote Hegge vlakbij het park. Hier is een oude grindschuit met een lengte van maar liefst 50 meter tot zinken gebracht. Je ziet er ongetwijfeld snoeken en snoekbaarzen en in de zachte bodem van het open ruim leven palingen. Daarnaast is de Boschmolenplas in Panheel een populaire duikplek met helder en schoon water, waar u wel tot 12 meter ver kunt kijken. Tevens is er een duikschool gevestigd waar u ook als beginner terecht kunt. 

Fun Beach

Fun Beach betekent genieten van een heerlijke stranddag op een geweldige locatie aan het water. Neem een verfrissende duik of ga de uitdaging aan op het Aquapark. Kinderen kunnen zich op Little Beach uitleven op het kleuterstrand, het springkussen, de trampolines en het peuterbadje. Fun Beach Fountain, één van de grootste fonteinen ter wereld, is dé blikvanger van het Midden-Limburgse Maasplassengebied.

Rondvaarten op de Maas en de Maasplassen

Vanuit Thorn, Maasbracht en Wessem zijn er rondvaarten van zo’n 2,5 uur. Vanaf de Roerkade in Roermond kunt u genieten van rondvaarten van een uur. U kunt natuurlijk ook een sloepje huren bij de receptie en er zelf op uit trekken.

Speurtochten

Ga op pad met de Happy Benny Speurderskaart en ontdek de leukste plekjes op en rond het park. Er zijn verschillende speurtochten, voor het hele gezin of onder begeleiding van het animatieteam met een groepje andere kinderen. Met de tips en weetjes van Happy Benny heb je de kans een echte speurheld te worden.

Vissen

Met zoveel water in de buurt is Parc Maasresidence Thorn dé locatie voor een prachtige visvakantie. Heeft u geen VISpas, koop dan een weekvergunning. U mag met deze vergunning vissen op:

  • de Panheelderbeek, vanaf Tramweg tot aan de A2 te Heel en Wessem.
  • de Thornerbeek.
  • de Itterbeek vanaf de Belgische grens tot de instroom van de Thornerbeek.
  • Vijver Zegershof

Yoga

Yoga in de buitenlucht met uitzicht op het water, vooral op mooie dagen en zwoele avonden is dit heerlijk. Ervaar onze yogasessies in het hoogseizoen vanaf MRT Beach. Nog niet zoveel ervaring? Volg dan de yogalessen voor beginners. Er worden diverse vormen van yoga gegeven, in groepsverband of individueel. Bekijk de agenda of informeer bij de receptie.

Als eerste op de hoogte zijn van de beste aanbiedingen en waardevolle tips?

Met het inschakelen van gratis website push notificaties mis je niets. Reuzehandig en je kunt deze service op elk moment weer uitschakelen.

U moet op "Meldingen toestaan" klikken in het bericht van uw browser.

1

Notificaties van Parc Maasresidence Thorn activeren.