Wakeboarden

en waterskiën

Waterrecreatiegebied Area X, gelegen in De Weerd in Roermond, is sinds jaar en dag geliefd bij jong en oud. De watersporter kan bij de hypermoderne wakeboard- en waterskibaan zijn performance tonen en daarna gezellig nagenieten aan het water op het terras van het futuristische restaurant.
Liever toekijken vanaf de kant hoe de jeugd zich vermaakt? Vanaf het drijvende lounge terras van Moby Dick is het ultiem ontspannen en heeft u perfect uitzicht op de baan en de Maasplassen.
  • Watersportparadijs
  • Op 15 km afstand van het park
  • Waterrecreatiegebied Area X
  • Beaver Creek Wake Park
  • De Maasplassen
  • Actief dagje uit
  • Ook per boot bereikbaar

Wake Park Roermond

De immens populaire fullsize wakeboard- en waterskibaan van Beaver Creek Wake Park is in het hoogseizoen dagelijks geopend. Het BC Wake Park ligt – zeer centraal – op De Weerd (Roermond), dicht bij de N280 en op 10 minuten lopen van het Designer Outlet Center en het centrum van Roermond. Maar het BC Wake Park is ook per boot te bereiken. Meer met uw boot of sloep aan bij één van de ligplaatsen van het park. Direct bij de ingang zijn er 80 gratis parkeerplaatsen.  

Begeleiding en lessen 

Ook voor beginners zijn er tal van mogelijkheden om te leren wakeboarden of waterskiën. Van individuele lessen tot in groepsverband, van cursussen tot aan de meerdaagse Kids Camps. Er is professionele coaching aanwezig, zowel voor beginners als voor gevorderden die eventuele trucs en obstakels willen leren. Uiteraard kunt u wakeboards, waterski’s en zwemvesten huren. 

MEER INFORMATIE

Ontdek meer …

Wandelen & fietsen

Zowel op als om het park maakt u kennis met de prachtige natuur van hartje Limburg. De directe omgeving staat bekend om haar uitgestrekte heidevelden, prachtige bossen en talrijke waterplassen ...

Bekijk

Faciliteiten

Wie de drukte buiten het park liever ontwijkt, kan op Parc Maasresidence Thorn  prima uit de voeten. Het luxe vakantiepark is ruim van opzet, verweven met de omliggende natuur en het uitzicht over het water geeft u een ultiem gevoel van vrijheid ...

Bekijk

Horeca

Culinair genieten en het ultieme gevoel van vakantie gaan op Parc Maasresidence Thorn hand in hand. Niet voor niets ligt het park dan ook in het mekka van bourgondisch Limburg en... dat proeft u!

Bekijk

Receptie

Bourgondisch genieten en het ultieme gevoel van vakantie gaan op Parc Maasresidence Thorn hand in hand. Niet voor niets ligt het park in het mekka van bourgondisch Limburg en dat  ziet, proeft en beleeft u... 

Bekijk