Fietsen en wandelen in Midden-Limburg

langs de Maasplassen en dwars door natuurgebieden

De prachtige natuur van hartje Limburg is zowel in als om ons luxe vakantieresort te vinden. De directe omgeving staat bekend om haar uitgestrekte heidevelden, prachtige bossen en talrijke waterplassen. In de omgeving vindt u zowel lieflijke strookjes groen tussen de dorpen in als een flink aantal grote natuurgebieden waarvan twee bijzondere Nationale Parken. Deze gebieden en parken lenen zich uitstekend om schitterende wandel- of fietstochten te gaan maken. Vanuit Parc Maasresidence Thorn begint de natuur letterlijk aan je voordeur en nodigt deze uit om te worden ontdekt. Kom daarom heerlijk tot rust door uzelf te trakteren op een luxe vakantie midden in de natuur.

  • Uitgebreid fiets- en wandelroutenetwerk
  • Gemarkeerde mountainbike routes
  • Nabij Nationale Parken
  • Tal van grote natuurgebieden
  • Omringd door de Maasplassen
  • Rust, ruimte en avontuur

Mooie fietsroutes en wandelroutes in Midden-Limburg

Midden-Limburg heeft een uitgebreid fiets- en wandelnetwerk met een handig knooppunten systeem. Als u een heerlijke knooppuntenroute wilt gaan wandelen of fietsen kunt u zelfs kiezen voor een route die de Belgische of Duitse grens overgaat. Er lopen een aantal fiets- en wandelroutes langs het witte stadje Thorn, vlakbij ons luxe vakantiepark. U kunt bij ieder knooppunt beginnen met uw wandel- of fietsavontuur. Welke richting gaat u op?

Wandelen en fietsen langs de Maasplassen

De Maasplassen en de harmonieuze natuur om het water heen lenen zich uitstekend voor een prachtige wandel- of fietstocht. Veel van de fiets- en wandelroutes in dit adembenemende gebied brengen u dan ook langs de meest schitterende en idyllische plekjes aan het water. Stop ook zeker onderweg eens om te genieten van het panoramische uitzicht of trakteer uzelf op een picknick aan de weelderige oevers. U kunt zelfs een verfrissende duik in het water nemen of lekker in het zonnetje pootje baden.

Fietsen en wandelen van Thorn naar Wessem

Een heerlijke wandel- of fietstocht die wij u absoluut aanraden is de recent aangelegde fiets- en wandelboulevard die zich over ons park en daarbuiten uitstrekt. Deze boulevard loopt van het meest westelijke puntje van het witte stadje Thorn, langs de weelderige oevers van de Maasplassen en MRT Beach via het hart van Parc Maasresidence Thorn tot aan het pittoreske plaatsje Wessem. Vanuit uw accommodatie wandelt u langs de oevers over het bruggetje naar MRT Beach of u stapt op de fiets voor een heerlijk dagje erop uit.

Ontspannen mountainbiken in Limburg

Niet alleen rustige fietstochtjes maken is heerlijk in Midden-Limburg. Het gebied is namelijk ook bij uitstek populair bij avontuurlijke mountainbikers. Prachtige mountainbikeroutes en brengen u langs een gevarieerd landschap van eeuwenoude bossen, bruisende vennetjes en uitgestrekte heidevelden vol kleur. Paden met los zand, venijnige korte klimmetjes, leuke singletracks, gecombineerd met de afwisselende natuur, zorgen ervoor dat u hier echt tot uw mountainbike trekken komt.

E-chopper- en fietsverhuur op ons luxe vakantiepark

Heeft u uw eigen fiets, e-bike of mountainbike niet mee op vakantie? Geen enkel probleem! Op ons luxe vakantieresort kunt u terecht voor fiets- en e-chopperverhuur. Zo kunt u eenvoudig heerlijke fietstochtjes door het frisse Limburgse landschap maken. Mountainbike, e-bike, fiets of e-chopper, groot of klein, met of zonder kinderzitje, alles is mogelijk. Meer informatie ontvangt u bij de receptie op ons resort.

Wandelen en fietsen vanaf Parc Maasresidence Thorn in Limburg

Wandelen en fietsen in Midden-Limburg is puur genieten. Of u nu een route uitstippelt via het wandel- of fietsroutenetwerk of op de bonnefooi gaat; alle routes in Midden-Limburg geven u het gevoel even in het buitenland te zijn geweest. Fiets door pittoreske dorpjes, verken de weelderige natuur en geniet tussendoor van een verse vlaaipunt. Vanaf Parc Maasresidence Thorn maakt u eenvoudig de mooiste wandelingen en fietstochten.

Ontdek meer …

Culinair genieten

Culinair genieten en het ultieme gevoel van vakantie gaan op Parc Maasresidence Thorn hand in hand. Niet voor niets ligt het park in het mekka van bourgondisch Limburg en dat proeft u ...

Bekijk

Op vakantie met uw hond

Uiteraard gaat uw trouwe viervoeter gewoon mee op vakantie! Honden zijn van harte welkom bij Parc Maasresidence Thorn en kunnen zich heerlijk uitleven in de natuurrijke omgeving. Niet voor niets is onze eigen parkmascotte ‘Happy Benny’ een hond ...

Bekijk

Wellness

Vakantie betekent even heerlijk ontspannen. En dat gaat zeker lukken op ons park. Een aantal van onze vakantiewoningen is zelfs uitgerust met een sauna, zodat u na een actieve dag buiten heerlijk kunt omwarmen... 

Bekijk

Specials

Op Parc Maasresidence Thorn geniet u het hele jaar door van de omgeving, de centrale voorzieningen op en om het park, en uiteraard van onze specials die bestaan uit diverse aanbiedingen en arrangementen … 

Bekijk