Vakantie met uw hond in Limburg

Huisdiervriendelijke vakantiepark aan de Maasplassen

Als u op een heerlijke luxe vakantie gaat in hartje Limburg wilt u uiteraard niets liever dan uw trouwe viervoeter meenemen. Dit is geen enkel probleem bij Parc Maasresidence Thorn. Honden zijn namelijk van harte welkom op ons luxe vakantiepark en kunnen zich heerlijk uitleven in de natuurrijke omgeving. Niet voor niets is onze eigen park mascotte, ‘Happy Benny’, een hond.

Ons stijlvolle vakantiepark is een echte huisdiervriendelijke bestemming. Wandel door diverse losloopgebieden met adembenemende natuur of breng een bezoek aan een speciaal hondenstrand. Parc Maasresidence Thorn wordt namelijk omringd door maar liefst zes grote natuurgebieden waarvan twee Nationale Parken. Gegarandeerd wordt het hierom voor uw hond ook een onvergetelijke en avontuurlijke vakantie.

  • Luxe resort in hartje Limburg 
  • Aan de Maasplassen 
  • Omringd door zes grote natuurgebieden 
  • Premium villa’s met ruime tuinen 
  • Appartementen aan het water 
  • Huisdiervriendelijke bestemming 

Genieten in een vakantiehuis in Limburg met hond

Een echt gezellige vakantie in goed gezelschap wordt het pas als de hond ook mee is. In onze stijlvolle villa’s, appartementen en hotelkamers zijn honden ook toegestaan zodat u ook op vakantie heerlijk kunt ravotten met uw trouwe viervoeter. Zowel in de luxe accommodaties als op ons heerlijke park is aan uw hond gedacht. Zo heeft iedere elegante villa bijvoorbeeld een buitenkraan waarmee eenvoudig de drinkbak van de hond kan worden gevuld en kan worden schoongespoeld. Bovendien zijn er een aantal luxe villa’s met een omheining en een afsluitbare tuin. Zo kan de hond heerlijk en uitgebreid spelen in de prachtige tuin.

Na een wandeling even bijkomen op één van onze heerlijke terrassen voor een Bourgondische versnapering? Ook daar is aan uw hond gedacht; want de drinkbakken staan altijd klaar. Daarnaast zijn er op het park voldoende vuilnisbakken met opraapzakjes aanwezig.

Activiteiten vanuit uw luxe vakantiehuis met hond

Samen met de hond is er op ons park en in Limburg ontzettend veel te beleven. Zo wordt ons prachtige park omringd door zes grote natuurgebieden en is het direct gelegen aan de veelzijdige Maasplassen. Vanuit uw luxe accommodatie wandelt u zo de betoverende natuur in om heerlijk te genieten van het buitenleven samen met uw hond.

Wandelen in de natuur met uw hond

Er zijn diverse losloopgebieden in de prachtige natuurlijke omgeving van Parc Maasresidence Thorn. Nationaal Park De Meinweg in Herkenbosch heeft maar liefst twee grote losloopgebieden waar honden het hele jaar door los mogen lopen onder begeleiding. Losloopgebied Melickerheide (vlakbij Golfbaan Herkenbosch) is 55 hectare groot en losloopgebied Zandbergen is 44 hectare groot. Er staat ter plaatse met bordjes aangegeven waar de honden los mogen en waar het losloopgebied stopt. Parkeren kan onder andere bij het bezoekerscentrum aan de Meinweg 2 (Herkenbosch). Daar kunt u ook na afloop van de gezellige wandeling in de hondvriendelijke brasserie De Boshut genieten van een verukkelijk drankje en een heerlijk stuk verse Limburgse vlaai gemaakt van de beste streekproducten.

Als u een langere wandeling wilt maken of losloopgebieden wilt combineren is dit ook mogelijk. De hond is namelijk buiten de losloopgebieden overal welkom. De hond dient in deze gevallen wel te zijn aangelijnd. Ook rondom Parc Maasresidence Thorn, langs de groene idyllische oevers van de Maasplassen en het wonderschone aangrenzende natuurgebied De Koningssteen zijn honden van harte welkom, mits natuurlijk de geldende regels worden opgevolgd.

Bezoek het hondenstrand aan de Maasplassen

Heeft u een hond die overal avontuur in ziet, energie heeft voor 10 en ook nog eens dol is op water? Zo eentje die graag op een supboard staat of achter elke stok in het water aan gaat? Dan mag u natuurlijk het eerste honden dagstrand van Limburg aan de Maasplassen niet missen! Doggy Beach ligt in het hippe Area X in Roermond, tussen Beachclub Koers Zuid en Beaver Creek Wake Park. Hier kunt u samen met uw hond(en) zwemmen, suppen of gewoon heerlijk tot rust komen.

Boek uw luxe vakantie in Limburg met hond

Kies voor een heerlijke vakantie samen met uw trouwe viervoeter in het Bourgondische Limburg. Maak eenvoudig een keuze uit onze verschillende luxe villa’s, appartementen en hotelkamers. Alle accommodaties zijn stijlvol en modern ingericht en zorgen gegarandeerd voor een comfortabel en ontspannen verblijf. Parc Maasresidence Thorn is de perfecte plek om uzelf en uw hond te trakteren op een welverdiende vakantie.

MEER INFORMATIE

Ontdek meer …

Zwemmen

Bij vakantie hoort zwemmen! En dat hebben we maar al te goed begrepen, want de waterpret is bijna oneindig. Naast het dagstrand op MRT Beach is er centraal gelegen op het park een splinternieuw overdekt zwembad ...

Bekijk

Evenementen

Op Parc Maasresidence Thorn kunt u het hele jaar door genieten van de omgeving, MRT Beach, de centrale voorzieningen op en om het park en uiteraard van onze bomvolle agenda met tal van activiteiten, workshops en evenementen ...

Bekijk

MRT Harbor

Onze prachtig aangelegde jachthaven heeft aanlegsteigers met ruime ligplaatsen voor parkgasten en passanten, is gemakkelijk te bereiken en ligt aan de sfeervolle boulevard van het park ...

Bekijk

Huur een fiets

Ontdek de omgeving van hartje Limburg op de fiets. Er is in deze regio zoveel te zien en te ontdekken! Diverse routes gaan vanaf Parc Maasresidence Thorn dwars door de mooie natuur naar pittoreske dorpjes ...

Bekijk