Ook voor uw hond

de ultieme vakantie 

Uiteraard gaat uw trouwe viervoeter gewoon mee op vakantie! Want... honden zijn van harte welkom bij Parc Maasresidence Thorn en kunnen zich heerlijk uitleven in de natuurrijke omgeving. Niet voor niets is onze eigen parkmascotte ‘Happy Benny’ een hond. Parc Maasresidence Thorn is omringd door maar liefst zes grote natuurgebieden waarvan twee Nationale Parken. 
  • Luxe vakantiepark in hartje Limburg 
  • Aan de Maasplassen 
  • Omringd door zes grote natuurgebieden 
  • Premium villa’s met ruime tuinen 
  • Appartementen aan het water 
  • Huisdiervriendelijke bestemming 

Wandelen in de natuur met uw hond

Vanuit uw accommodatie wandelt u zo de natuur in. Er zijn diverse losloopgebieden in de omgeving. Nationaal Park De Meinweg in Herkenbosch heeft maar liefst twee grote losloopgebieden waar honden het hele jaar door los mogen lopen mits onder appel. Losloopgebied Melickerheide (vlakbij Golfbaan Herkenbosch) is 55 ha groot. Losloopgebied Zandbergen, is 44 ha groot. Er staat ter plaatse met bordjes aangegeven waar de honden los mogen en waar het losloopgebied stopt. Parkeren kan o.a. bij het bezoekerscentrum aan de Meinweg 2 (Herkenbosch). Daar kunt u ook na afloop in de hondvriendelijke brasserie De Boshut genieten van een drankje en een heerlijk stuk Limburgse vlaai.

Wilt u een langere wandeling maken of deze losloopgebieden combineren, dan is uw hond buiten de losloopgebieden overal welkom, mits aangelijnd. 

Ook rondom het park, langs de groene oevers van de Maasplassen en het aangrenzende natuurgebied De Koningssteen zijn honden van harte welkom, mits natuurlijk de geldende regels worden opgevolgd.

Voorzieningen op het park

Er zijn op het park en bij de villa’s tal van voorzieningen voor uw trouwe viervoeter. Zo heeft elke villa een buitenkraan, ideaal voor het vullen van de drinkbak en om uw hond mee schoon te spoelen. Er zijn zelfs villa’s met een omheining en een afsluitbare poort, zodat uw hond heerlijk en veilig in de tuin kan rondlopen. Na een wandeling even bijkomen op één een van onze terrassen? Ook aan de hondjes is gedacht want de drinkbakken staan altijd klaar. Daarnaast zijn er op het park voldoende vuilnisbakken met opraapzakjes aanwezig.

Doggy Beach

Is uw hond ook zo dol op water? Zo eentje die graag op een supboard staat of achter elke stok in het water aan gaat? Dan mag u natuurlijk het eerste honden dagstrand van Limburg, Doggy Beach, niet missen. Doggy Beach ligt in het hippe Area X in Roermond, tussen Beachclub Koers Zuid en Beaver Creek Wake Park. Hier kunt u samen met uw hond(en) zwemmen, suppen of gewoon heerlijk relaxen.

MEER INFORMATIE

Ontdek meer …

Zwemmen

Bij vakantie hoort zwemmen! En dat hebben we maar al te goed begrepen, want de waterpret is bijna oneindig. Naast het dagstrand op MRT Beach is er centraal gelegen op het park een splinternieuw overdekt zwembad ...

Bekijk

Evenementen

Op Parc Maasresidence Thorn kunt u het hele jaar door genieten van de omgeving, MRT Beach, de centrale voorzieningen op en om het park en uiteraard van onze bomvolle agenda met tal van activiteiten, workshops en evenementen ...

Bekijk

MRT Harbor

Onze prachtig aangelegde jachthaven heeft aanlegsteigers met ruime ligplaatsen voor parkgasten en passanten, is gemakkelijk te bereiken en ligt aan de sfeervolle boulevard van het park ...

Bekijk

Huur een fiets

Ontdek de omgeving van hartje Limburg op de fiets. Er is in deze regio zoveel te zien en te ontdekken! Diverse routes gaan vanaf Parc Maasresidence Thorn dwars door de mooie natuur naar pittoreske dorpjes ...

Bekijk

Als eerste op de hoogte zijn van de beste aanbiedingen en waardevolle tips?

Met het inschakelen van gratis website push notificaties mis je niets. Reuzehandig en je kunt deze service op elk moment weer uitschakelen.

U moet op "Meldingen toestaan" klikken in het bericht van uw browser.

1

Notificaties van Parc Maasresidence Thorn activeren.