In- en outdoor zwemmen

van overdekt MRT Pool tot dagstrand 

Bij vakantie hoort zwemmen! En dat hebben we bij de Parc Maasresidence Thorn maar al te goed begrepen, want u beleeft er het hele jaar door veel waterpret... Naast het dagstrand op MRT Beach staat, centraal gelegen op het resort, onze splinternieuwe overdekte MRT Pool. Dat is natuurlijk het hele jaar door waterpret, voor jong en oud. Vanaf de grote glijbaan plons je zo het water in. Nog een paar baantjes zwemmen of even bubbelen in de whirlpool, terwijl de kleintjes spelen in het kinderbad? Heerlijk toch! MRT Pool is 135 cm diep en er is geen toezicht aanwezig. Om het MRT Pool heen zijn er diverse zit- en ligbedden. 
  • Luxe resort in hartje Limburg 
  • Aan de Maasplassen 
  • Dagstrand MRT Beach 
  • MRT Pool
  • Watervilla’s 
  • Appartementen aan het water 

Faciliteiten overdekt MRT Pool

Als parkgast heeft u gratis toegang tot de MRT Pool. Bij aankomst krijgt u een speciaal toegangsbewijs. Er zijn lockers, kleedkamers, douches, toiletruimtes en een familie kleedkamer aanwezig. Informeer bij de receptie voor de openingstijden van de MRT Pool. 

Terwijl de kinderen spelen, kunt u op het terras een oogje in het zeil houden en in alle rust genieten.

Geen parkgast maar toch zwemmen? Dat kan! Dit is mogelijk in het laagseizoen buiten de schoolvakanties. Klik hier voor de actuele beschikbaarheid en koop direct uw tickets.

Buiten zwemmen

Tijdens de zomermaanden is het natuurlijk extra genieten op MRT Beach. We faciliteren geen toezicht maar wel diverse zwemveilige voorzieningen.

MEER INFORMATIE

Aquapark Fun Beach

Op slechts 3 km afstand ligt Fun Beach. 
Kleine kinderen kunnen zich op Little Beach uitleven op het kleuterstrand, springkussens, trampolines en het peuterbadje. De ultieme waterattractie van Fun Beach The Beach is het Mega Aquapark. Dit grootste Aquapark van Nederland bestaat uit een 2.000 m2 groot eiland in het water van drijvende speeltoestellen. Een lust voor het oog en een waar speelparadijs op het water, voor iedereen die van klauteren, glijden en springen houdt. Op toestellen met veelzeggende namen als Monkeybar, Rodeo Slide, Flipper, Halfpipe en Hurdle kun je je naar hartenlust uitleven en de meest wilde capriolen uithalen.  

Ontdek meer …

MRT Beach

Parc Maasresidence Thorn ligt in het hart van het Midden-Limburgse recreatiegebied, omringd door de veelzijdige Maasplassen en omgeven door schitterende natuur ...

Bekijk

Bowlen

Bowlen is hét familiespel bij uitstek. Het is dynamisch, zit vol spelelementen en is spannend tot de laatste minuut... 

Bekijk

Themaparken

Beleef een onvergetelijke dag in één van de vele Limburgse themaparken tijdens uw vakantie. Samen met uw gezin of vrienden geniet u van een dag vol gezelligheid, spannende attracties en mooie shows..

Bekijk

Speeltuinen

De grote speeltuin aan de boulevard ligt vlakbij de centrale voorzieningen en biedt uren speelplezier! ...

Bekijk