In- en outdoor zwemmen

van overdekt zwembad tot dagstrand 

Bij vakantie hoort zwemmen! En dat hebben we bij de Parc Maasresidence Thorn maar al te goed begrepen, want u beleeft er het hele jaar door veel waterpret... Naast het dagstrand op MRT Beach is er centraal gelegen op het park een splinternieuw overdekt zwembad. Dat is natuurlijk het hele jaar door waterpret, voor jong en oud. Vanaf de grote glijbaan plons je zo het water in. Nog een paar baantjes zwemmen of even bubbelen in de royale whirlpool, terwijl de kleintjes spelen in het ruime kinderbad? Heerlijk toch! Het zwembad is 140 cm diep. Er is geen toezicht aanwezig. Om het zwembad heen zijn er diverse zit- en ligbedden zodat u uw kroost kunt zien genieten. 
  • Luxe vakantiepark in hartje Limburg 
  • Aan de Maasplassen 
  • Dagstrand MRT Beach 
  • Overdekt zwembad 
  • Watervilla’s 
  • Appartementen aan het water 

Faciliteiten overdekt zwembad

Als parkgast heeft u gratis toegang tot het zwembad. Bij aankomst krijgt u een speciaal toegangsbewijs. Er zijn lockers, kleedkamers, douches, toiletruimtes en er is een familie kleedkamer ruimte aanwezig. Informeer bij de receptie voor de openingstijden van het zwembad. 

Terwijl de kinderen spelen, kunt u op het terras een oogje in het zeil houden en in alle rust genieten.

Buiten zwemmen 

Tijdens de zomermaanden is het natuurlijk extra genieten op MRT Beach want naast het dagstrand zijn er ook diverse activiteiten op en aan het water. We faciliteren geen toezicht maar wel diverse zwemveilige voorzieningen.

MEER INFORMATIE

Aquapark Fun Beach

Op slechts 3 km afstand ligt Fun Beach. 
Kleine kinderen kunnen zich op Little Beach uitleven op het kleuterstrand, springkussens, trampolines en het peuterbadje. De ultieme waterattractie van Fun Beach The Beach is het Mega Aquapark. Dit grootste Aquapark van Nederland bestaat uit een 2.000 m2 groot eiland in het water van drijvende speeltoestellen. Een lust voor het oog en een waar speelparadijs op het water, voor iedereen die van klauteren, glijden en springen houdt. Op toestellen met veelzeggende namen als Monkeybar, Rodeo Slide, Flipper, Halfpipe en Hurdle kun je je naar hartenlust uitleven en de meest wilde capriolen uithalen.  

Ontdek meer …

MRT Beach

Parc Maasresidence Thorn ligt in het hart van het Midden-Limburgse recreatiegebied, omringd door de veelzijdige Maasplassen en omgeven door schitterende natuur ...

Bekijk

Bowlen

Bowlen is hét familiespel bij uitstek. Het is dynamisch, zit vol spelelementen en is spannend tot de laatste minuut... 

Bekijk

Themaparken

Beleef een onvergetelijke dag in één van de vele Limburgse themaparken tijdens uw vakantie. Samen met uw gezin of vrienden geniet u van een dag vol gezelligheid, spannende attracties en mooie shows..

Bekijk

Speeltuinen

De grote speeltuin aan de boulevard ligt vlakbij de centrale voorzieningen en biedt uren speelplezier! ...

Bekijk

Als eerste op de hoogte zijn van de beste aanbiedingen en waardevolle tips?

Met het inschakelen van gratis website push notificaties mis je niets. Reuzehandig en je kunt deze service op elk moment weer uitschakelen.

U moet op "Meldingen toestaan" klikken in het bericht van uw browser.

1

Notificaties van Parc Maasresidence Thorn activeren.