• Exclusief resort met jachthaven
  • Sfeervolle accommodaties
  • Luxe voorzieningen
  • Uitgebreide horeca
  • Dagstrand en overdekt zwembad

Alle ingrediënten zijn aanwezig

voor een onvergetelijke vakantie

Het ruim opgezette park heeft een authentieke, natuurlijke uitstraling welke helemaal is afgestemd op de aanwezige natuur en cultuur. Door de afwisseling van hofjes, brede lanen, groene zones en de unieke ligging aan het water ontstaat er een gezellige en intieme sfeer met een ruimtelijk en open karakter. Het uitzicht over het water geeft u het ultieme gevoel van vrijheid. Parc Maasresidence Thorn biedt naast een ongekend verblijfscomfort ook diverse luxueuze faciliteiten en evenementen die uw verblijf nog meer glans geven. 

Fase 1 en 2 voor de villa’s en appartementen zijn afgerond. De villa’s van het schiereiland en fase 3 zijn in aanbouw. 

Thorn - het witte stadje

Een van de parels van Midden-Limburg is het witte stadje Thorn, gelegen in de gemeente Maasgouw.

Een prachtig decor van water(sport), natuur en cultuur

Parc Maasresidence Thorn ligt in het hart van het Midden-Limburgse recreatiegebied, omringd door de veelzijdige Maasplassen en omgeven door schitterende natuur met prachtige vaar-, fiets- en wandelroutes.  

De nieuwe fiets- en wandelboulevard slingert vanaf het hart van het park, langs de oevers van de Grote Hegge, zo naar het schitterende buitengebied met dagstrand; MRT Beach! Hier kunt u naar hartenlust genieten van buitenactiviteiten op en aan het water. Door de unieke ligging aan de veelzijdige Maasplassen kunnen watersportliefhebbers hier hun hart ophalen. In de prachtige centrumgebouwen vindt u naast een bruisende horecagelegenheid ook tal van luxueuze faciliteiten zoals een Recra mini market, jachthaven met sloepverhuur, ruime receptie en een overdekt zwembad.  

De accommodaties zijn luxe ingericht en voorzien van alle gemakken, van roomservice tot dagelijks opgemaakte bedden. Alle ingrediënten voor een onvergetelijke vakantie zijn tot in detail samengesteld. En dat kun je zien, proeven en beleven! 

Als eerste op de hoogte zijn van de beste aanbiedingen en waardevolle tips?

Met het inschakelen van gratis website push notificaties mis je niets. Reuzehandig en je kunt deze service op elk moment weer uitschakelen.

U moet op "Meldingen toestaan" klikken in het bericht van uw browser.

1

Notificaties van Parc Maasresidence Thorn activeren.