Eindeloos shoppen

van boetiekjes tot Designer Outlet

Voor een dagje shoppen kunt u vanuit Parc Maasresidence Thorn echt alle kanten op. Bruisende winkelsteden als Roermond, Maastricht, Weert en Düsseldorf zijn binnen handbereik. En... op slechts 15 kilometer afstand van het park vindt u de grootste ‘shop-hotspot’! Met meer dan 185 designerwinkels, ruim 25 restaurants, een grote (halfopen) speeltuin en een gezellige sfeer is  Designer Outlet Roermond een bezoekje meer dan waard! Het is dan ook niet voor niets één van de grootste attracties van Nederland.
  • Vlakbij bruisende winkelsteden
  • Designer Outlet Roermond
  • Euregionale ligging
  • Mode, kunst en cultuur
  • Het perfecte dagje uit

Top 5 winkelsteden

We hebben de meest populaire winkelsteden even voor je op een rijtje gezet. Maar ook steden als VenloWeert, Eindhoven en Mönchengladbach in Duitsland zijn zeker de moeite van het bezoeken waard! 

Roermond

Deze bisschopsstad heeft een prachtig historisch centrum. Zo is het sfeervolle marktplein een fijne plek om een terrasje te pakken met uitzicht op de mooie Sint Christoffelkathedraal en het stadhuis. En… op maar vijf minuten lopen vanaf het centrum ligt Designer Outlet Roermond, een paradijs voor iedereen die graag een dagje wil shoppen.   

Maastricht

Binnen 40 minuten bent u vanaf Parc Maasresidence Thorn in hartje Maastricht, de meest zuidelijk gelegen stad van Nederland. Hier maakt u kennis met historische panden en hippe designwinkels. Maar… ook met statige kerken, musea en terrassen vol gezelligheid. In de overdekte centra het Mosae Forum en Entre Deux komen populaire winkels en culinaire pareltjes samen.  

Düsseldorf

Net over de grens in Duitsland vindt u de internationale modestad Düsseldorf. Vanaf het park bent u er in minder dan een uurtje. U bent niet alleen in een ander land, maar in een compleet andere wereld waar mode, design, kunst, cultuur en architectuur naar een hoger niveau worden getild. Bezoek de verschillende hippe wijken met een keur aan exclusieve en unieke winkels.

Hasselt

Net over de Nederlandse grens ligt mode- en shoppingstad Hasselt; hoofdstad van de Belgische provincie Limburg. Hasselt heeft naast de bekende modemerken ook nog veel kleine eigentijdse winkeltjes. Binnen een uurtje rijden vanaf het park staat u al in het gezellige centrum van Hasselt.

Aken

Met veel exclusieve modewinkels, meubelzaken en kunstateliers is ook Aken in Duitsland een echte aanrader. Tip! Ongeveer vier weken voor Kerstmis veranderen de pleinen en steegjes rondom de dom van Aken en het stadhuis in een kerstdorp. Aken ligt op 62 km afstand vanaf het park. 

Ontdek meer …

Wandelen & fietsen

Zowel op als om het park maakt u kennis met de prachtige natuur van hartje Limburg. De directe omgeving staat bekend om haar uitgestrekte heidevelden, prachtige bossen en talrijke waterplassen ...

Bekijk

Culinair genieten

Bourgondisch genieten en het ultieme gevoel van vakantie gaan op Parc Maasresidence Thorn hand in hand ...

Bekijk

Op vakantie met uw hond

Uiteraard gaat uw trouwe viervoeter gewoon mee op vakantie! Honden zijn van harte welkom bij Parc Maasresidence Thorn en kunnen zich heerlijk uitleven in de natuurrijke omgeving ...

Bekijk

Wellness

Vakantie betekent even heerlijk ontspannen. En dat gaat zeker lukken op ons park. Een aantal van onze luxe vakantiewoningen is zelfs uitgerust met een sauna, zodat u na een actieve dag buiten heerlijk kunt omwarmen...

Bekijk