Venlo

Verassend veelzijdig

Binnen 40 minuten bent u vanaf Parc Maasresidence Thorn zo in hartje Venlo. Deze stad is een beetje Brabant in Limburg met een bijzonder dialect wat men zelfs over de grens in Duitsland spreekt. Venlo bestaat uit een unieke combi van prachtige rijksmonumenten en moderne gebouwen. Opvallend is de Maasboulevard met grote moderne winkels en gezellige lounge terrassen. En... op het marktplein in het oude centrum staat een prachtig stadhuis in renaissancestijl. Vanaf hier wandelt u kronkelige straatjes in met bijzondere winkeltjes en gezellige horecazaken.
  • Winkelstad
  • Oude stadskern
  • Moderne Maasboulevard
  • Limburgs museum
  • Dagje uit voor de hele familie 

Limburgs museum

Van Prehistorie tot Pinkpop. Het Limburgs museum heeft een ontzettend rijke collectie die je meeneemt door de tijdperken van de (pre)historie van Limburg. Een bezoek aan dit museum is een spannende en interactieve ontdekkingstocht door de tijd en zeker de moeite waard! 

Ontdek meer in de omgeving

Ontdek meer …

Themaparken

Beleef een onvergetelijke dag in één van de vele Limburgse themaparken tijdens uw vakantie. U geniet van een dag vol gezelligheid, spannende attracties en mooie shows samen met uw gezin en vrienden ...

Bekijk

Golfbanen

Golfliefhebbers kunnen zich uitleven op één van de vele golfbanen in de directe omgeving. Prachtig aangelegde 9 en 18 holes golfbanen middenin de natuur, die zowel voor de ervaren als de beginnende golfer geschikt zijn. 

Bekijk

Natuur

Start uw ontdekkingstocht door de natuur van Midden-Limburg vanaf Parc MaasresidenceThorn. De directe omgeving staat bekend om haar uitgestrekte heidevelden, prachtige bossen en talrijke waterplassen ...

Bekijk

Designer outlet Roermond

Roermond heeft een prachtig historisch centrum. Zo is het sfeervolle marktplein een fijne plek om een terrasje te pakken met uitzicht op de mooie Sint Christoffelkathedraal en het stadhuis. En… op maar vijf minuten lopen vanaf het centrum ligt Designer Outlet Roermond, een paradijs voor iedereen die graag een dagje wil shoppen.   

Bekijk