Happy Benny

Knuffelmascotte en leuk huisdier!

De allergrootste kindervriend is ongetwijfeld Happy Benny. Onze eigen knuffelhond en een echt gezelligheidsdier. Benny reist van park naar park en is regelmatig te vinden in zijn huisje op Parc Maasresidence Thorn, waar hij wordt begeleid door een enthousiast animatieteam.  
Samen met zijn team is Happy Benny dé gangmaker voor alle kinderen op het park. Benny heeft zoveel hobby’s! Zeker weten dat er iets bij zit wat je leuk vindt!
  • Begeleidt door animatieteam  
  • Creatief, leerzaam en actief 
  • Gezelligheidsdier en kindervriend 
  • Happy Benny Kids Club 
  • Happy Benny merchandise 

Happy Benny hobby’s

Happy Benny kun je o.a. vinden in de Happy Benny Kids Club waar je met hem kunt tekenen, schilderen, knutselen, zingen, dansen, lachen, lezen en puzzelen. Er worden volop activiteiten en workshops georganiseerd voor alle leeftijden zoals vlotten bouwen, boogschieten, ‘jam’ sessies (leer je eigen jam maken van vers fruit) en de Happy Benny koekjes of pizza bak-workshops. Liever sportief, ga dan met hem wandelen, bowlen of klimmen en klauteren in een van de speeltuinen op het park. Zijn allergrootste hobby is natuurlijk speuren!  

Happy Benny speurtochten 

Er zijn diverse Happy Benny speurtochten. Ga op pad met de Happy Benny Speurderskaart en ontdek de leukste plekjes op en rond het park. Er zijn verschillende speurtochten, voor het hele gezin of onder begeleiding van het animatieteam met een groepje andere kinderen. 

De Happy Benny speurtochten zijn een echte aanrader voor de hele familie. Leerzaam, avontuurlijk en verrassend! Dus trek erop uit en ontdek de mooiste plekjes op en om het park. 

MEER INFORMATIE

Avonturen

Wil je alles weten over de avonturen en hobby’s van Happy Benny? Kom dan vooral naar de voorleesmiddag waar we afsluiten met de Happy Benny dans. Je krijgt ook nog een superleuke Happy Benny kleurplaat mee. Als je slim bent, doe je die in je vakantie nog in de brievenbus van Happy Benny zodat je kans maakt op een uniek Happy Benny cadeau als aandenken aan je eigen avonturen met Happy Benny op het park.

Happy Benny aandenken

Naast de gratis kleurplaten van Happy Benny hebben we voor onze grootste kleine fans allerlei leuke Happy Benny producten als leuke herinnering. Zo hebben we onder andere Happy Benny ontbijtplankjes en t-shirts. Je vindt deze bij de receptie of het animatieteam, dus neem snel een kijkje.

Happy Benny = happy kids = happy family.

Ontdek meer …

Kids Club

De allergrootste kindervriend is ongetwijfeld Happy Benny. Onze eigen knuffelhond en een echt gezelligheidsdier. Benny reist van park naar park en is regelmatig te vinden in de Happy Benny Kids Club waar hij wordt begeleid door een enthousiast Kids Club animatieteam ... 

Bekijk

Themaparken

Beleef een onvergetelijke dag in één van de vele Limburgse themaparken tijdens uw vakantie. U geniet van een dag vol gezelligheid, spannende attracties en mooie shows samen met uw gezin en vrienden. Puur plezier voor jong en oud. Parc Maasresidence Thorn is de perfecte uitvalsbasis voor dagjes uit. Er is voor ieder wat wils ...

Bekijk

Bowlen

Het familiespel bij uitstek is bowlen. Het is dynamisch, zit vol leuke spelelementen en is spannend tot de laatste minuut. Weet u alle kegels in de perfecte hoek om te gooien? De banen zijn volautomatisch en de bumpers, die voorkomen dat de bal de goot in gaat, zitten vol lichteffecten waardoor ze oplichten tijdens het spelletje. Ideaal voor kinderen! Natuurlijk houdt ons computersysteem de telling bij... 

Bekijk

Speeltuinen

De grote speeltuin aan de boulevard ligt vlakbij de centrale voorzieningen en biedt kinderen uren speelplezier! ...

Bekijk