Huur een fiets, mountainbike, E-Bike of E-Chopper

en verken de omgeving

Ontdek de omgeving van hartje Limburg op de fiets, mountainbike, E-Bike of E-Chopper. Er is in deze regio zoveel te zien en te ontdekken! Diverse routes gaan vanaf Parc Maasresidence Thorn dwars door de mooie natuur naar pittoreske dorpjes. Heeft u uw eigen fiets niet mee op vakantie? Geen enkel probleem! U kunt zowat alles dat op twee wielen rijdt bij de receptie huren. Ook aan fietsen met kinderzitjes is natuurlijk gedacht!

Fietsen kunnen alleen gehuurd worden door parkgasten. Voor de E-Choppers wordt er € 50,- borg gevraagd die u met debit- of credit card dient te betalen. Contant geld wordt niet aangenomen.

  • Luxe vakantiepark in hartje Limburg 
  • Aan de Maasplassen 
  • Omringd door natuurgebieden 
  • Euregionale toplocatie 
  • Premium villa’s  
  • Appartementen aan het water

Fiets-, mountainbike- en E-Bike-

Of u nu een route uitstippelt of op de bonnefooi gaat; alle fietsroutes in Midden-Limburg geven u het gevoel even in het buitenland te zijn geweest. Verken de weelderige riviernatuur en geniet tussendoor van een stukje vlaai of andere Limburgse streekgerechten. Liever sportief over paden met los zand, venijnige klimmetjes en leuke singletracks door het bos? Dit gebied is natuurlijk bij uitstek populair bij mountainbikers dus dat komt helemaal goed!

Fiets- en wandelboulevard

En dan is er nog de recent aangelegde fiets- en wandelboulevard. Die loopt van het meest westelijke puntje van Thorn, langs de oevers van de Maasplassen via Parc Maasresidence Thorn tot aan Wessem. Vanuit uw accommodatie stapt u dus zo de boulevard op voor een heerlijk dagje uit.

Plan uw eigen route

Liever uw eigen route plannen? Met het fietsroutenetwerk, dat over de hele provincie is uitgestippeld, bepaalt u zelf de route en afstand van uw fietstocht. Voor de meesten is het knooppuntensysteem intussen wel een ingeburgerd begrip. Zo brengen ze u op eenvoudige wijze langs de mooiste plekjes.Ieder knooppunt heeft een paneel met een routekaart, zodat een route altijd aangepast kan worden.

Ontdek hartje Limburg per fiets, mountainbike, E-Bike of E-Chopper. Er is in deze regio zoveel te zien en te ontdekken! Diverse routes gaan vanaf Parc Maasresidence Thorn dwars door de mooie natuur naar pittoreske dorpjes en leuke restaurantjes. Heeft u uw eigen tweewieler niet mee op vakantie? Geen enkel probleem! U kunt het allemaal, inclusief fietsen met kinderzitje, gewoon bij de receptie huren. U kunt zelf kiezen in welke stijl u door Limburg wilt cruisen. Het is altijd een goed idee om vooraf te reserveren om zeker van de beschikbaarheid te zijn.

MEER INFORMATIE

Ontdek meer …

Themaparken

Beleef een onvergetelijke dag in één van de vele Limburgse themaparken tijdens uw vakantie. U geniet van een dag vol gezelligheid, spannende attracties en mooie shows samen met uw gezin en vrienden ...

Bekijk

Wakeboarden

Waterrecreatiegebied Area X, gelegen in De Weerd in Roermond, is sinds jaar en dag geliefd bij jong en oud ...

Bekijk

Bootje Varen

Voordat u weet, bent u op het water, want de prachtig aangelegde jachthaven heeft aanlegsteigers met ruime ligplaatsen voor parkgasten en passanten, is gemakkelijk te bereiken en ligt aan de sfeervolle boulevard van het park.  

Bekijk

Efoilen

Bij efoilen zijn de boards voorzien van een lange vin met een krachtige elektromotor waarmee u zonder wind en zonder golven eindeloos kan vliegen over het water ...

Bekijk