Huur een fiets of scooter

en verken de omgeving

Ontdek de omgeving van hartje Limburg op de fiets, e-bike of scooter. Er is in deze regio zoveel te zien en te ontdekken! Diverse routes gaan vanaf Parc Maasresidence Thorn dwars door de mooie natuur naar pittoreske dorpjes. Heeft u uw eigen fiets, scooter of mountainbike niet mee op vakantie? Geen enkel probleem! U kunt deze gewoon bij de receptie huren. Van alle soorten fietsen tot scooters en de populaire E-choppers waarmee u zelfs geruisloos door het Midden-Limburgse landschap kunt cruisen. Ook aan fietsen met kinderzitjes is natuurlijk gedacht!   
  • Luxe vakantiepark in hartje Limburg 
  • Aan de Maasplassen 
  • Omringd door natuurgebieden 
  • Euregionale toplocatie 
  • Premium villa’s  
  • Appartementen aan het water

Mountainbike-, fiets- en scooterroutes

Of u nu een route uitstippelt of op de bonnefooi gaat; alle fiets- en scooterroutes in Midden-Limburg geven u het gevoel even in het buitenland te zijn geweest. Hoor de vriendelijke klanken van de taal, verken de weelderige riviernatuur en geniet tussendoor van een stukje vlaai of proef andere Limburgse streekgerechten. Liever sportief over paden met los zand, venijnige klimmetjes en leuke singletracks door het bos? Dit gebied is natuurlijk bij uitstek populair bij mountainbikers.

Fiets- en wandelboulevard 

En dan is er nog de recent aangelegde fiets- en wandelboulevard. Die loopt van het meest westelijke puntje van Thorn, langs de oevers van de Maasplassen via Parc Maasresidence Thorn tot aan Wessem. Vanuit uw accommodatie stapt u dus zo op de scooter of de fiets voor een heerlijk dagje uit.

Plan uw eigen route 

Liever uw eigen route plannen? Met het fietsroutenetwerk, dat over de hele provincie is uitgestippeld, bepaalt u zelf de route en afstand van uw fiets- of scootertocht. Voor de meesten is het knooppuntensysteem intussen wel een ingeburgerd begrip. Zo brengen ze u op eenvoudige wijze langs de mooiste plekjes. Ieder knooppunt heeft een paneel met een routekaart, zodat een route altijd aangepast kan worden.

E-choppers 

Naast fietsen en scooters, verhuren we ook E-choppers. Met de milieuvriendelijke E-Chopper ontdekt u tijdens een relaxte tour de omgeving van Parc Maasresidence Thorn. Deze elektrische scooters zijn met hun extra dikke banden en hoog stuur ideaal om te cruisen door het Midden-Limburgse landschap. Dat is geruisloos genieten van de omgeving. Hoe leuk is dat! Voorwaarde is wel dat de bestuurder 18 jaar of ouder is en in het bezit moet zijn van een geldig bromfietscertificaat of autorijbewijs.

Voor onderweg 

Een absolute aanrader: bestel één van de picknick pakketten met de heerlijkste streekproducten voor onderweg!
 

MEER INFORMATIE

Ontdek meer …

Themaparken

Beleef een onvergetelijke dag in één van de vele Limburgse themaparken tijdens uw vakantie. U geniet van een dag vol gezelligheid, spannende attracties en mooie shows samen met uw gezin en vrienden ...

Bekijk

Wakeboarden

Waterrecreatiegebied Area X, gelegen in De Weerd in Roermond, is sinds jaar en dag geliefd bij jong en oud ...

Bekijk

Bootje Varen

Voordat u weet, bent u op het water, want de prachtig aangelegde jachthaven heeft aanlegsteigers met ruime ligplaatsen voor parkgasten en passanten, is gemakkelijk te bereiken en ligt aan de sfeervolle boulevard van het park.  

Bekijk

Efoilen

Bij efoilen zijn de boards voorzien van een lange vin met een krachtige elektromotor waarmee u zonder wind en zonder golven eindeloos kan vliegen over het water ...

Bekijk

Als eerste op de hoogte zijn van de beste aanbiedingen en waardevolle tips?

Met het inschakelen van gratis website push notificaties mis je niets. Reuzehandig en je kunt deze service op elk moment weer uitschakelen.

U moet op "Meldingen toestaan" klikken in het bericht van uw browser.

1

Notificaties van Parc Maasresidence Thorn activeren.