Boot huren aan de Maasplassen

Vaar er even heerlijk op uit

Vanaf het luxe resort Parc Maasresidence Thorn bent u zo op het water. Het vakantieresort ligt namelijk op een unieke bestemming aan de Maasplassen omgeven door schitterende natuur. De prachtig aangelegde jachthaven heeft aanlegsteigers met ruime ligplaatsen voor parkgasten en passanten, is gemakkelijk te bereiken en ligt aan de sfeervolle boulevard van het resort. Als u zelf geen boot heeft kunt u hier eenvoudig een sloep huren en erop uit trekken om de adembenemende omgeving ook eens vanaf het water te ontdekken!

  • Ruim 30 km2 waterrecreatie
  • Huur een sloep op het park
  • MRT Harbor met aanlegsteiger
  • Ruime ligplaatsen 
  • De mooiste vaarroutes 
  • Diverse afmeermogelijkheden 
  • Prachtige dagtochten

Ontdek de Limburgse natuur vanaf het water

Parc Maasresidence Thorn ligt aan de charmante De Grote Hegge en is omringd door het water van de veelzijdige Maasplassen, hét grootste aaneengesloten watersportgebied van Nederland. Het gebied is maar liefst 3.000 hectare groot en een waar eldorado voor avontuurlijke watersportliefhebbers. Maar... ook de schitterende natuur in de directe omgeving is het absoluut waard om te leren kennen.

Onderweg maakt u kennis met het afwisselende Limburgse landschap en charmante historische dorpen. Via de mooiste routes, die met elkaar verbonden zijn door kleine kanalen en sluizen, vaart u van de ene plas naar de andere. Onderweg zijn er voldoende afmeermogelijkheden. Vaar vanaf ons luxe resort met uw sloep bijvoorbeeld door het kraakheldere water richting diverse pittoreske plaatsjes die gelegen zijn aan de Maasplassen, zoals Wessem of Maasbracht.

Huur en stuur richting avontuur

De Maasplassen zijn dus perfect om met een boot of sloep te gaan ontdekken. Wanneer u niet beschikt over een eigen boot kunt u een sloep huren via de receptie van het resort. Dit is de ideale gelegenheid om uzelf te trakteren op een onbezorgd vaartochtje over de Maasplassen. De sloepen liggen in de jachthaven aan de boulevard van het resort, MRT Harbor genaamd. De bootjes zijn gemakkelijk te besturen en u heeft bovendien geen vaarbewijs nodig. De sloepen zijn beschikbaar van begin april tot eind september en geschikt voor maximaal 6 personen. Op de sloepen vindt u een luxe kussenset, zonnedek en regenkap zodat u gegarandeerd heerlijk een dagje kunt varen. Wilt u één of meerdere sloepen reserveren, meer informatie over een ligplaats in de haven of leuke vaartips ontvangen? Neem dan contact op met onze receptie.

MEER INFORMATIE

Geniet per boot van Thorn en Roermond

Na een tochtje over de schitterende Maasplassen, zij het richting het witte stadje Thorn, Roermond of een van de andere idyllische plekken aan de Maasplassen, kunt u uw boot in de jachthaven op het resort aanmeren. Vanaf hier loopt u direct naar uw villa of appartement. Er zijn ook Premium Water villa's op ons luxe vakantieresort te vinden die veelal een privé aanlegsteiger hebben. Zo kunt u nog gemakkelijker eropuit. Heeft u zin om te komen genieten van het Bourgondische leven middenin een adembenemend landschap? Boek dan nu uw luxe verblijf bij Parc Maasresidence Thorn.

Ontdek meer …

Efoilen

Bij efoilen zijn de boards voorzien van een lange vin met een krachtige elektromotor  waarmee je zonder wind en zonder golven eindeloos kan vliegen over het water ...

Bekijk

Evenementen

Op Parc Maasresidence Thorn kunt u het hele jaar door genieten van de omgeving, MRT Beach, de centrale voorzieningen op en om het park en uiteraard van onze bomvolle agenda met tal van activiteiten, workshops en evenementen ...

Bekijk

Golfbanen

Golfliefhebbers kunnen zich uitleven op één van de vele golfbanen in de directe omgeving ...


Bekijk

Zwemmen

Bij vakantie hoort zwemmen! En dat hebben we bij Parc Maasresidence Thorn maar al te goed begrepen, want u beleeft er het hele jaar door veel waterpret... 

Bekijk