Vaar er op uit

en ontdek de Maasplassen

Vanaf Parc Maasresidence Thorn bent u zo op het water. De prachtig aangelegde jachthaven heeft aanlegsteigers met ruime ligplaatsen voor parkgasten en passanten, is gemakkelijk te bereiken en ligt aan de sfeervolle boulevard van het park.
U kunt uw boot aanmeren, een sloepje huren en erop uit trekken om de schitterende omgeving ook eens vanaf het water te ontdekken!
  • Ruim 30 km2 waterrecreatie
  • Huur een sloep op het park
  • MRT Harbor met aanlegsteiger
  • Ruime ligplaatsen 
  • De mooiste vaarroutes 
  • Diverse afmeermogelijkheden 
  • Prachtige dagtochten

Best bewaarde geheim van Limburg

Parc Maasresidence Thorn ligt aan De Grote Hegge en is omringd door het water van de veelzijdige Maasplassen, hét grootste aaneengesloten watersportgebied van Nederland! Het gebied is maar liefst 3.000 hectare groot en een waar eldorado voor watersportliefhebbers. Maar... ook de schitterende natuur in de directe omgeving nodigt je gegarandeerd uit tot het maken van een wandeling of een fietstocht. 


Vaar er op uit

De Maasplassen zijn perfect om met een boot of sloep te ontdekken. Onderweg maakt u kennis met het afwisselende Limburgse landschap en historische dorpen. Via de mooiste routes, die met elkaar verbonden zijn door de Maas en kleine sluisjes, vaart u van de ene plas naar de andere. Onderweg zijn er voldoende afmeermogelijkheden. 

MEER INFORMATIE

MRT Harbor op het park

Na een tochtje over de schitterende Maasplassen, kunt u uw boot of sloep in de jachthaven op het park aanmeren. Vanaf hier loopt u direct naar uw villa of appartement. Wanneer u niet beschikt over een eigen boot, dan kunt u een sloep huren op het park. De sloepen liggen in de jachthaven aan de boulevard van het park, zijn gemakkelijk te besturen en u heeft geen vaarbewijs nodig. De ideale gelegenheid dus om onbezorgd te varen en prachtige dagtochten over de Maas te maken. 

Wilt u één of meerdere sloepen reserveren, meer informatie over een ligplaats in de haven of leuke vaartips ontvangen? Neem dan contact op met onze receptie.

Ontdek meer …

Efoilen

Bij efoilen zijn de boards voorzien van een lange vin met een krachtige elektromotor  waarmee je zonder wind en zonder golven eindeloos kan vliegen over het water ...

Bekijk

Evenementen

Op Parc Maasresidence Thorn kunt u het hele jaar door genieten van de omgeving, MRT Beach, de centrale voorzieningen op en om het park en uiteraard van onze bomvolle agenda met tal van activiteiten, workshops en evenementen ...

Bekijk

Golfbanen

Golfliefhebbers kunnen zich uitleven op één van de vele golfbanen in de directe omgeving ...


Bekijk

Zwemmen

Bij vakantie hoort zwemmen! En dat hebben we bij Parc Maasresidence Thorn maar al te goed begrepen, want u beleeft er het hele jaar door veel waterpret... 

Bekijk