Parc Maasresidence Thorn opent haar poorten!

Genesteld tegen de Belgische grens ligt het stadje Thorn. Het is omgeven door een veelzijdig ecosysteem van waterwegen, schiereilanden en meanders, door de eeuwen heen gevormd door mens en Maas. Parc Maasresidence Thorn ligt pal in het midden van de Maasplassen en opent op 29 april haar poorten!

Parc Maasresidence Thorn opent haar poorten!

Het park valt niet per se op tussen de bomen, maar dat is ook nooit de bedoeling geweest. Parc Maasresidence Thorn, met haar typisch Hollandse huisjes, groene heggen en uiteengezette bouw, omarmt de natuur juist in plaats van deze weg te duwen. Gelegen op een grasland aan een van de Maasplassen, ligt het park diep in de natuur terwijl de haven directe toegang tot de rivier biedt. 

Wat kunnen we verwachten zodra het park opent?

Het Water 

Het unieke landschap trekt jaarlijks veel bezoekers aan. Ze komen om op de oever te wandelen of om gebruik te maken van de watersport gelegenheden. Net buiten de haven vindt alle actie plaats! Het wijde open water en de sterke bries maken dit deel van de Maas ideaal voor zeilen, parasailing, kanoën en pleziervaart. Het gebied is bezaaid met aanlegplaatsen en watersportverhuurbedrijven. In de zomer zorgen de talrijke baaien en inhammen voor aangenaam en beschut water om de hele dag in te kunnen zwemmen. 
Voor de avontuurlijkere mensen onder ons zijn er enkele spannende activiteiten in de buurt... 
Vanuit de jachthaven is het mogelijk om het avontuur op te zoeken door de Grote Hegge over te steken met een kano. Ook kan je langs de oever varen en van de prachtige natuur genieten! Niet spannend genoeg? Probeer eens boven het water te zweven op een gemotoriseerde surfplank bij de E-Flow verhuur net buiten het park! 

Het Park 

Het park is zelfvoorzienend als het gaat om benodigdheden en activiteiten. De huizen zijn allemaal gebouwd om het comfort te bieden dat u van een uw eigen huis mag verwachten. Met volledig uitgeruste keukens, combi-wasmachines en grote buitenterrassen, vormen deze luxe huizen een uitvalsbasis voor elke familie of vriendengroep die de omgeving wil verkennen. De “MRT Promenade”, oftewel het centrumgebouw van het park, dient als centraal stampunt. De MRT Shop & Bakery beschikt over alle noodzakelijke benodigdheden voor de vakantiehuizen, terwijl Humphrey's Restaurant Thorn een voortreffelijk alternatief bieden voor gasten die niet zelf willen koken. Een entertainmentcentrum, waaronder een bowlingbanen en de Happy Benny Kids Club, geven gasten van alle leeftijden en interesses iets om zich mee te vermaken! Ten slotte beantwoord de meertalige receptie graag alle vragen of verzoeken van de gasten. Hun bewezen kennis van het park en de omgeving gecombineerd met een gastvrije achtergrond maken het de moeite waard om bij hen langs te gaan voor advies! 

Het Strand 

Een dijk met een schilderachtige blauwe ophaalbrug sluit de parkjachthaven af ​​van de Maasplassen en leidt gasten naar iets écht unieks: MRT Beach! Vanaf april biedt dit strand alle comfort en luxe die van een strand zijn te verwachten, maar dan op een steenworp afstand van de vakantiehuizen!  

De Opening 

Met de huizen gepoetst, de boulevard verzorgd en het personeel op zijn plek, is Parc Maasresidence Thorn helemaal klaar voor de grote opening! 
De eerste dag is cruciaal voor een vakantiepark omdat de eerste indruk het langst bijblijft. Het biedt de kans om het park op de proef te stellen voor zowel de medewerkers als de gasten. Pas als de gasten tevreden hun hoofd op de nieuwe kussens laten vallen, zal het personeel ook rusten, wetende dat het park vanaf dat moment operationeel is.  

De eerste dag is als de eerste hartslag. De eerste is heel spannend, maar daarna ontstaat er een geweldig ritme!