Jouw Persoonlijke Black Friday Handleiding

Het is de eerste, echte winterdag. De kille kou bijt zich vast aan de stille huizen en ijzige regen teistert de straten. Je borrelende maag geeft aan dat het tijd is om boodschappen te doen, maar dat moet natuurlijk wel in een stijlvolle winteroutfit. Je trekt de kledingkast open en… tot je grote schrik… merk je dat je niks leuks hebt om aan te trekken! Gruwel en huiver! Moet je dan toch maar met die vervaagde kerstrui en mottige winterjas de winter begroeten?

Jouw Persoonlijke Black Friday Handleiding

Laat het je niet overkomen en bereid je voor om in volle sparkle & glam de donkere dagen te betreden! Er is natuurlijk geen beter moment om je haute couture outfit bij elkaar te sprokkelen dan op Black Friday, vlak voor de winter. Parc Maasresidence Thorn dient als ideale uitvalsbasis voor een shop-till-you-drop week voor alle stijlvolle boetieks in Limburg en omgeving. Om zoveel mogelijk winkels in een zo kort mogelijke tijd te kunnen bezoeken, hebben wij alle Black Friday hoogtepunten op een rijtje gezet:

Maastricht – 17 t/m 24 november

Wellicht trap ik hierdoor op een aantal teentjes maar… wees eerlijk, Maastricht is stiekem toch de mooiste stad van heel Nederland? Bij elke straat is het net alsof je de openingsscene van een cliché kerstfilm inwandelt. Tijdens Black Friday wordt dit gevoel nog even flink aangewakkerd. De hele stad is schitterend versierd en gezellige restaurants met hete koffie en terrasverwarming staan klaar. Tussen het centraal station en het Vrijthof in zijn er eindeloos veel mooie winkelstraatjes en shoppingcentra te vinden waar je heerlijk een dag lang doorheen kan flaneren. Opzoek naar een authentieke jas of exclusieve schoenen? Dan raden wij Wyck aan! Dit gebied is in de afgelopen jaren razend populair geworden en staat bekend om zijn hippe vintage winkels. Heb je toch een wat verfijndere smaak? Wandel dan de rivier over naar het Stokstraatkwartier. Hier vind je allerlei chique merken die vaak ook meedoen aan Black Friday!

Wij raden aan om aan het begin van de dag de auto ergens neer te zetten en alles per voet, fiets, of openbaar vervoer te doen. Aangezien het centrum niet heel groot is, kan dit allemaal makkelijk!

Als je de zwaartekracht aan het einde van de dag te hard aan al die tassen om je armen trekt, kan je in Maastricht ook prima uitrusten bij een gezellig restaurant met Bourgondisch eten. Het Onze Lieve Vrouwe Plein of de Rechtstraat zijn zeker een culinaire aanrader. Uiteraard is het beroemde Vrijthof ook prima vertoeven!

Düsseldorf – 20 t/m 27 november

Düsseldorf?! Ja, Düsseldorf! Het is misschien net iets verder rijden, maar tijdens Black Friday is Düsseldorf het helemaal waard! Deze grote stad aan de Rijn met zowel klassieke als moderne allure heeft eindeloos veel winkelgelegenheden. Rek je even goed uit en bereid je voor op een shopping-marathon, want er is enorm veel te zien in deze provinciale hoofdstad. Je moet beginnen in de Königsallee, de oudste en mooiste winkelstraat van de hele stad. Hier vind je de beroemde merken, authentieke boetiekwinkels, en supergezellige cafétjes aan het stadskanaal. Bewonder de prachtige architectuur en schitterende etalages voordat je langzaam richting de Kö Gallerie struint. De Kö Gallerie is een Walhalla voor de high-end shoppers onder ons. Maak gebruik van Black Friday om hier de beste deals op topmerken te vinden. Dit ruime, glimmende winkelcentrum heeft maar liefst 44 winkels en 9 restaurants, dus leef je uit!

Klaar om door te gaan? Begeef je dan naar de Düsseldorf Arcaden voor een wat relaxtere winkelervaring, met alledaagse merken, gezellige cafétjes, en culinaire speciaalzaakjes. Zit er nog wat brandstof in de tank en ben je toe aan iets anders? Ga da interieurshoppen bij Stilwerk Düsseldorf, het living-design en interior-concept paradijs van de regio! Vind tijdens Black Friday allerlei voordelige aanbiedingen op kwalitatieve huis-, tuin-, en keukenmerken! Düsseldorf… ja het is dat uurtje rijden wel waard!

Roermond 17 t/m 27 november

Uiteraard moeten we onze shopping tour afsluiten met Roermond, het Black Friday epicentrum van Nederland. De hele stad gloeit met betoverende verlichting en schitterende versieringen. Elk straatje tussen de Rattentoren en het station heeft zijn eigen charme, met gezellige winkeltjes, knusse bistro’s en natuurlijk verleidelijke Black Friday deals. Waag je tijdens het shoppen ook in het Roercenter, een winkelcentrum waar bekende merken en unieke boetiekwinkels in elkaar overgaan.

Echter is de winkelervaring in Roermond niet compleet totdat je bij Designer Outlet Roermond bent geweest. Dit vrolijke winkeldorp is de grootste outlet van de Benelux, dus je kan makkelijk een hele dag ronddwalen tussen de kerstachtige etalages en charmante pleintjes. Er zijn maar liefst 200 aanbiedingen met tot wel 70% korting aanwezig tijdens Black Friday dus daar zit jouw perfecte winteroutfit geheid tussen! Ga op in de sfeer en kom thuis met de mooiste kwaliteitsmerken. Vergeet ook niet om tussen het shoppen door even te zitten en te genieten van een overheerlijke Gingerbread of stroopwafel latte.

Is je one-of-a-kind winter outfit bij elkaar gesprokkeld? Wandel dan terug naar de markt tegenover het stadshuis. Hier is tussen 10 november en 7 januari een sprookjesachtig lichtspektakel te zien! Vanaf de prachtige projecties op het stadshuis loopt een verlichte route met allerlei lichtkunstwerken, lichtshows en XXL fotoplekken waar je je nieuwe outfit gelijk met een fotoshoot op de proef kan stellen.

Er is een directe busverbinding tussen Parc Maasresidence Thorn en Roermond, dus je kan ervoor kiezen om de auto lekker op ons resort te laten staan om parkeerkosten te vermijden.

Eindig met een Catwalk

Ziezo, het shoppen zit erop en als een pauw die zijn sleep opzet, betreed jij al pronkend de winter. Deuren gaan voor je open en monden vallen op de grond. Mensen kijken je na en prille relaties worden aan diggelen geslagen. Own it. Show it. Raap bij Parc Maasresidence Thorn nog één keer je outfit bij elkaar voor een laatste fotoshoot op het resort. De blauwe ophaalbrug, MRT Beach en de MRT Promenade lenen zich perfect voor een stel Instagram-waardige kiekjes.

Ben jij klaar voor de beste Black Friday vakantie in het zuiden van Nederland? Boek gauw nog een luxe verblijf op ons resort en maak van zwarte vrijdag een glorieuze jij-dag.