De nieuwe Wellness en Premium Eiland villa’s komen eraan!

Vandaag is het eindelijk zover! Al maanden rijden er op het pad ten oosten van Parc Maasresidence Thorn vrachtauto’s, kranen, bulldozers, glaszetters, elektriciens en nog veel meer op en neer. De lege zandvlakte is afgelopen jaar langzaam maar zeker volledig getransformeerd!

De nieuwe Wellness en Premium Eiland villa’s komen eraan!

Nu de laatste peertjes worden ingedraaid, de heggetjes zijn getrimd en de stoepjes zijn gelegd, ontstaat er eindelijk een beeld van wat hier al die tijd gaande was. Ons luxe vakantiepark is een flink stuk uitgebreid met een aantal prachtige, nieuwe straten! Charmante bakstenen villa’s in verschillende kleuren met traditionele puntdaken, overdekte terrassen en groene tuinen staan glooiend in de herfstzon klaar voor hun eerste avontuur! Verderop, over een gloednieuw pad dat een weg door de Maasplassen baant, staat nu een schitterend schiereiland met een volledig nieuwe soort villa. Deze moderne kunstwerken zijn aan alle kanten omgeven door water en vertegenwoordigen het toppunt van luxe op het resort. Vandaag zijn de nieuwe villa’s beschikbaar om te boeken en in juli 2024 verwelkomen we de eerste gasten, maar wat kan je bij aankomst verwachten?

De Wellness villa – Verwennen moet gewoon kunnen

Voor de gasten die de Wellness villa boeken wacht een ongeëvenaarde vakantie vol met rust en recreatie. De Wellness villa's zijn voor de levensgenieters die hun geest en ziel willen trakteren op een ontspannende vakantie-ervaring. De authentieke barrelsauna, ligbedden en een buitendouche onderscheiden deze villa van de andere vakantiewoningen op het resort door een volledige spa ervaring in eigen achtertuin te bieden.

Met deze extra voorzieningen kunnen gasten zich na een dag vol fietsen in de natuur, shoppen in Roermond of dobberen op de Maasplassen onderdompelen in hun eigen, heerlijke kuuroord. Verder beschikt de Wellness villa over een uitgebreid terras met een BBQ-meubel en een gezellige loungehoek die zich perfect leent voor lange avonden met vrienden en familie, omgeven door de Limburgse natuur. De adembenemende schoonheid van de Maasplassen wordt verder ook geaccentueerd door grote, glazen ramen die veel natuurlijk licht binnenlaten. Gasten die even het ontspannen, Bourgondische, Limburgse leven willen beproeven zullen niet teleurgesteld zijn door deze villa te boeken.

De Premium Island – Het mooiste plekje in Limburg

De Premium Island villa's liggen op een luxe schiereiland op de Maasplassen en zijn aan alle kanten omgeven door water. Deze eigentijdse woningen zijn voorzien van veel glas, waardoor het comfortabele interieur naadloos aansluit op de stille, natuurlijke omgeving. Gasten die de Premium Island villa boeken kunnen bijna elke richting uit kunnen kijken op de weelderige oevers van de Maasplassen en het pittoreske jachthaventje van de Thorner Zeilclub. Ook heeft dit woningtype een grote tuin aan het water waar vanuit de meest schitterende zonsondergangen te zien zijn.

Met een eigen panoramasauna en een ontspannende whirlpool straalt de slaapkamer op de begane grond pure luxe uit terwijl de ruime slaapkamer met en-suite badkamer op de bovenste verdieping een weids uitzicht op het omringende landschap biedt. De Premium Island villa kan worden geboekt door gasten die even compleet willen ontkoppelen van het drukke dagelijkse leven en zich echt willen onderdompelen in de natuurlijke pracht van de Maasplassen.

De Kids Special – Een paradijs voor kinderen

De Kids Special villa bestaat natuurlijk al op ons huidige resort: een ruime villa met een speciale kinderkamer en een speelhoek, grenzend aan een grote, omheinde speeltuin. Echter waren deze villa’s zo razend populaire dat we hebben besloten om ook in het nieuwe gebied Kids Special woningen te plaatsen. Er is een spannende speeltuin met allerlei verschillende klimrekken aangebracht waar kinderen de leukste avonturen kunnen beleven. Een speciaal designelement van deze speeltuin is dat hij aan alle kanten wordt omringt door de Kids Special woningen.

Hierdoor kunnen kinderen direct vanuit hun omheinde tuin met andere kinderen spelen zonder dat ze risico lopen om we te rennen of te verdwalen. Dat geeft ouders de mogelijk om vanaf hun brede overkapte terras ook lekker te kunnen genieten van de vakantie.

Een nieuwe fase - een nieuw vakantiegevoel

Met trots opent Parc Maasresidence Thorn een nieuw hoofdstuk in de luxe vakantie-ervaring die ze hun gasten als sinds april 2022 bieden. Zoals in de rest van het resort, zullen de natuur en de Maasplassen de boventoon voeren in dit nieuwe gebied. De nieuwe villa’s vormen tussen het weelderige groen een toevluchtsoord van luxe, comfort, en rust. Gebouwd met duurzaam materiaal en van elk gemak voorzien, gunnen de Wellness, de Premium Island, en de Kids Special villa’s hun gasten de kans om zich volledig in het echte, Limburgse vakantiegevoel te storten.