Het nieuwe zwembad van Parc Maasresidence Thorn

Ik loop nu al zes maanden langs de donkere muren, het terrasplateau en de kronkelende glijbaan van het zwembad dat prominent tegenover de MRT Promenade staat. Elke dag kijk ik verlangend naar de mooie tegels die nog steeds droogstaan...

Het nieuwe zwembad van Parc Maasresidence Thorn

Maar...

Dat gaat allemaal veranderen. Het is bevestigd, de MRT Pool gaat op 21 oktober open! Met de koppen bij elkaar en de handen uit de mouwen, heeft het Parc Maasresidence Thorn team in samenwerking met Arcus Zuid Projectontwikkeling BV en Maasveste Berben Bouw BV echt een knap staaltje werk geleverd deze afgelopen weken. Het team is trots om elke bezoeker naast de waterpret van de Maasplassen, nu ook eindeloos vertier in het zwembad te kunnen bieden.

De MRT Pool bestaat uit drie aparte baden. Als u de kleedkamers uitkomt, dan stuit u als eerste op het kinderbad. Het ondiepe bad is deels omheind door een betegelde muur, waardoor kinderen in alle veiligheid kunnen spetteren en spelen, met elkaar en met de waterspuiten. Stoelen en zonnebedden omringen het badje, zodat u als ouder ook heerlijk mee kunt genieten terwijl u een oogje in het zeil houdt.

Een paar stappen om de hoek, op een kleine verhoging, bruist en bubbelt het warme water van de whirlpool. Hier kunt u langzaam wegzaken in de stoom en eventjes alle stress, alle verantwoordelijkheid, loslaten.

As u door de stoom van het bubbelbad heen gluurt, dan ziet u het grote zwembad. Dit prachtige bad van 1.4 meter diep neemt het grootste deel van de hal in beslag en is met aandacht voor detail gebouwd. In het 7-hoekige bad kunt u lekker plonsen en zwemmen terwijl u via de hoge ramen uitkijkt op de blauwe brug en de achterliggende Grote Hegge.

Natuurlijk is er ook een glijbaan! Vlak naast het grote bad loopt een trap richting de spannende, kronkelende glijbaan die zelfs een stuk buitenlangs gaat.

Ik heb het elke keer enorm naar mijn zin in de sfeervolle villa’s van Parc Maasresidence Thorn dus dit najaar ga ik toch maar weer die kant uit om te genieten van restaurant Humphrey’s Thorn, peddelen op de Grote Hegge, wandelen door de natuur en borrelen op het terras. En als de Maasplassen te koud zijn, dan neem ik lekker een plons in het nieuwe bad!