Once Upon a Beach: The Sound of Summer

Weet je nog, die lange zomers of het strand? Met je voeten in het zand, cocktail in de hand, kampvuur dat brand, samen een hechte band?

Weet je nog, die lange zomers op het strand? Een DJ die lekker draait, een koel briesje dat waait, een festival met gelijkgezinden bezaait?

Once Upon a Beach: The Sound of Summer

Wat was het fabelachtig toen, dat zomerseizoen aan de Maasplassen zonder lange broek of dikke jassen, geen laars of dichte schoen. Het leven was ongelooflijk, onwerkelijk, oneindig en diepe gedachten waren er maar weinig. Wij bestonden uit een golf van mensen, muziek, en Maas.

Wij waren de baas.

En nu mogen we nog een keer! Op 15 juli gaat MRT Beach tekeer, iedereen gaat weer in de weer in het zomerse weer. Op vijf stages vieren wij onder de driekleur met twee handen in de lucht het enige echte beachfestival van Limburg!

Disc-jockey entertainers in zeecontainers, een beat-fabriek met jaren 80 en 90muziek! Zomerhits van Pardie en Bullshit, schlagers gepaard met lagers, maar vooral veel house, house, house, techno en house!

Metrum en melodie, begeleid door een boze, bazige, baldadige bas waarop je sierlijk stuitert en schunnig stampt.

Voel de trilling en tinteling in je tenen en tanden, je benen en handen. Vul je glas, draai drie keer om je as, val languit in het gras. Sluit je ogen en lach. Lach de zomer toe!

Boek een kamer, villa of appartement, jouw toevluchtsoord, jouw muziekfort op ons resort. Een feest-base voor een feestbeest. Een tempel van rust aan de kust van de Maasplassen.

Koop samen met je feestpaleis, voor de helft van de prijs, tickets voor dit muziekparadijs en ontvang ook daarbij een welkomstpakket voor de danspartij!

Sta op en ga op in techno, house, hits, hip-hop en pop!