Super-de-luxe ontbijtbuffet

van ontbijtmand tot ontbijtbuffet

Geen beter begin van uw vakantiedag dan met een heerlijk vers ontbijt. We ontvangen u graag in ons restaurant Humphrey’s waar een heerlijk en uitgebreid ontbijtbuffet voor u klaar staat. Of u maakt gebruik van de broodjesservice waarbij u vooraf uw bestelling doorgeeft bij de receptie. U heeft de keuze uit diverse luxe ontbijtmanden of verschillende los te bestellen broodjes. Uiteraard alles kakelvers!
  • Uitgebreid en vers aanbod 
  • Ontbijtbuffet in het restaurant 
  • Bezorgservice  
  • Take away 
  • Luxe gevulde ontbijtmanden

Bestel of reserveer uw ontbijt

U geeft eenvoudig uw gewenste keuze door bij de receptie. Wij regelen vervolgens uw reservering in het restaurant voor het ontbijtbuffet of nemen uw ontbijtbestelling aan en bezorgen uw ontbijt op de gewenste dag(en) bij uw vakantiewoning- of appartement.  Laat de vakantie maar beginnen! 

  • Bestel vooraf uw ontbijt bij de receptie 
  • Ontbijt bestellingen worden bezorgd bij uw accommodatie tussen 08:00 en 09:30 uur
  • Reserveer voor het Humphrey’s ontbijtbuffet bij de receptie 
  • We ontvangen u graag tussen 08.00 en 10.30 uur in ons restaurant
 
Heeft u speciale dieetwensen, zoals een glutenvrij of lactosevrij ontbijt? Geen probleem! Ook daar houden we rekening mee. U kunt dit aangeven bij opmerkingen in de bestellijst of doorgeven aan de receptie.

MEER INFORMATIE

Ontdek meer …

Speeltuinen

De grote speeltuin aan de boulevard ligt vlakbij de centrale voorzieningen en biedt kinderen uren speelplezier! Door de natuurlijke materialen van de speeltoestellen gaat de speeltuin, gelegen in een grote zandbak, helemaal op in de omgeving ...

Bekijk

Efoil

Bij efoilen zijn de boards voorzien van een lange vin met een krachtige elektromotor, waarmee je zonder wind en zonder golven eindeloos kan vliegen over het water ...

Bekijk

Activiteiten

De omgeving van Parc Maasresidence Thorn leent zich uitstekend voor een actieve vakantie rondom de Maasplassen. Maak een lange fietstocht of wandeling door de dorpjes en de prachtige natuur ...

Bekijk

Fiets & Scootertochten

Ontdek de omgeving van hartje Limburg op de fiets. Er is in deze regio zoveel te zien en te ontdekken! Diverse routes gaan vanaf Parc Maasresidence Thorn dwars door de mooie natuur naar pittoreske dorpjes. 

Bekijk

Als eerste op de hoogte zijn van de beste aanbiedingen en waardevolle tips?

Met het inschakelen van gratis website push notificaties mis je niets. Reuzehandig en je kunt deze service op elk moment weer uitschakelen.

U moet op "Meldingen toestaan" klikken in het bericht van uw browser.

1

Notificaties van Parc Maasresidence Thorn activeren.