Pasen op de Maasplassen

Een tijd voor vrienden en familie

Vier in 2023 Pasen in Limburg! De oude, groene bossen en bloeiende velden rond de Maasplassen vormen de perfecte schuilplaats voor de paashaas. Onze favoriete mascotte, Happy Benny, is een grote fan van hem en plant tijdens zijn favoriete paasweekend allerlei leuke activiteiten. Ga tijdens de paasvakantie met je kinderen naar Limburg en doe mee aan de leuke workshops, quizshows, eier-speurtochten, minidisco's en nog veel meer! Naast alle paaspret is de lente aan de Maasplassen echt betoverend! Geniet met een paasbrunch van het uitzicht op het terras van Humphrey’s Thorn, wandel langs de meren, bezoek het charmante stadje Thorn of ga langs bij de paasmarkt in Panningen! Boek een luxe villa of appartement tijdens Pasen en ga de gezelligheid tegemoet!
  • Happy Benny
  • Eier-speurtocht
  • Workshops
  • Lenteactiviteiten
  • Paasmarkt

Een speciaal paasweekend in een Kids Special villa

Dompel jezelf en je kinderen helemaal onder in alle paaspret door een Kids Special villa te boeken. Het is de ideale uitvalsbasis om alle workshops, quizshows, eieren zoeken, spelletjes en minidisco’s vanuit te ontdekken.

De villa beschikt over speciaal ingerichte kamers voor kinderen, een speelhoek en directe toegang tot een omheinde speeltuin vanuit de tuin. Ondertussen kan je zelf heerlijk ontspannen en genieten van het mooie lenteweer op je eigen overdekte terras.


Bekijk

Een speciaal paasweekend in een Kids Special villa

Wat te doen tijdens de paasvakantie in Limburg?

Wat te doen tijdens de paasvakantie in Limburg?

Zoek om te beginnen naar Happy Benny en zijn animatieteam. Zij hebben namelijk een hele reeks leuke activiteiten gepland voor 7, 8 en 9 april! Kinderen kunnen opgaan in knutselworkshops, speciale paasquizshows, eier-speurtochten, jeu de boules, minidisco's en nog veel meer!

Je kunt Happy Benny meestal vinden bij de Kids Club in de MRT Promenade. Hij heeft echter ook zijn eigen huisje waar hij soms ook rondsnuffelt. Help jij hem met het zoeken van alle paaseieren?


Bekijk

Pasen en Humphrey's: de perfecte combinatie!

Je kan geen Pasen vieren zonder een uitgebreide paasbrunch. Daarom kan je op 9 en 10 april, tussen 11:00 en 14:00 genieten van een heerlijk buffet bij Humphrey’s Thorn. 's Avonds kan je ook aanschuiven voor een lekker Bourgondisch 3-gangen diner dat met zorg is samengesteld door onze chefs.

Of je nu met 2 of met 20 personen wilt komen, Humphrey’s Thorn weet altijd de gezellige paassfeer aan tafel te brengen. Hoeveel paaseieren ga jij dit jaar eten?


Bekijk

Pasen en Humphrey's: de perfecte combinatie!

Paasmarkt Panningen

Paasmarkt Panningen

Met wel 400 verschillende kraampjes is de paasmarkt in Panningen de grootste van Nederland! Je kan hier op 10 april heerlijk rondstruinen, speciale hapjes eten, souvenirs en snuisterijen kopen, meedoen aan workshops en genieten van alle kleine optredens.

Panningen ligt op slechts een half uurtje rijden van Parc Maasresidence Thorn. Vier de tweede paasdag met vrienden of familie in dit gezellige dorpje!