Een magische kerstvakantie in Limburg

Ervaar de winter in het gezellige Limburg

Maak de meest gezellige tijd van het jaar nog magischer door te verblijven op een luxe vakantiepark in Limburg tijdens de kerstvakantie. Ontsnap aan de kou in een van onze heerlijke luxe villa’s of appartementen of door lekker te gaan zwemmen in de warme, overdekte MRT Pool. Laat u verder in Limburg meevoeren door de gezellige drukte van de kerstmarkten, waar ambachtelijke lekkernijen en handgemaakte geschenken de orde van de dag zijn. Wandel door de pittoreske, omgetoverde straten van historische steden zoals Maastricht, Roermond, Valkenburg en Thorn, en als het écht heel koud is kan je zelfs genieten van het bevroren ijs op de Maasplassen.

  • Knusse villa’s en appartementen
  • Overdekt zwembad met whirlpool
  • Kerstmarkten in de regio
  • Villas met een sauna
  • Kerstmenu bij Humphrey’s Thorn
  • Omgeven door winterse natuur

Kerstmarkten in Limburg: het leukste winteruitje

Wandel tijdens de kerstvakantie door de pittoreske straten van charmante dorpjes en steden die zijn omgetoverd tot winterwonderlanden. Schitterende lichtjes sieren de geplaveide straten, terwijl de zoete geur van warme chocolademelk en versgebakken lekkernijen in de lucht hangt. De Kerstmarkten, met hun knusse kraampjes, nodigen uit om allerlei leuken snuisterijtjes en hebbedingetjes te kopen. Graag lichten we de vijf gezelligste kerstmarkten in de buurt van Parc Maasresidence Thorn voor u uit:

Maastricht: Tijdens Magisch Maastricht wordt het Vrijthof omgetoverd tot een sprookjesachtige plek met een heleboel houten kraampjes, een reuzenrad en een overdekte schaatsbaan.

Valkenburg: in zowel de Fluweelengrot als de Gemeentegrot vinden kerstmarkten plaats in een unieke setting. Ontdek in Valkenburg betoverende ondergrondse werelden vol kraampjes, kerstdecoraties en sfeervolle verlichting.

Düsseldorf: In het Duitse Düsseldorf is de historische binnenstad omgetoverd tot een heus winterwonderland met diverse kerstmarkten, elk met een eigen thema.

Roermond: Op het gezellige Munsterplein kunt u uitgebreid genieten van kraampjes met ambachtelijke producten, kerstversieringen en lokale lekkernijen.

Aken: Ook in het Duitse Aken kunt u een gezellige kerstmarkt bezoeken. Rondom de imposante Dom staan eindeloos veel kraampjes vol lekkers en leuke geschenken.

Boek uw luxe verblijf

Luxe en warme huisjes voor uw wintervakantie Limburg

Na een koude, gezellige dag op de kerstmarkt is het heerlijk om op ons hoogwaardige vakantiepark weer helemaal op te warmen in een luxe accommodatie. Een aantal van onze Luxe villa’s evenals onze Premium Water en Premium Outdoor villa’s beschikken zelfs over een eigen sauna! Dat is pas echt genieten tijdens die ijzige koude winterdagen.

Wilt u met kinderen eropuit tijdens de kerstvakantie? Kies dan voor een unieke Kids Special villa. Hier kunnen ze eindeloos spelen in de speelhoek of in hun eigen kinderkamer, en indien het weer het toelaat kunnen ze ook genieten van de omheinde speeltuin.

Vanuit de Waterview appartementen, maisonettes, penthouses en hotelkamers wordt u begroet door een schitterend uitzicht over ons luxe vakantiepark en de Maasplassen in een betoverende winterse setting. Vanaf hier wandelt u eenvoudig naar alle centraalgelegen voorzieningen op het resort of richting het witte stadje Thorn. Maak ook eens een schitterende winterwandeling om de Maasplassen heen!

Boek een huisje tijdens de kerst in Limburg

Op Parc Maasresidence Thorn kunt u de kerstvakantie, de feestdagen en zelfs oud en nieuw in luxe en in een prachtige winterse setting doorbrengen. Geniet van de warmte van uw accommodatie, de leukste kerstmarkten in de omgeving en de schitterende natuur die zich in winterse sferen heeft gehuld. Speciaal voor huisdieren en kinderen is Parc Maasresidence Thorn ook een vuurwerkvrij resort. Zo kan iedereen van de mooie momenten meegenieten! Zien we u tijdens de kerstvakantie op ons luxe vakantiepark in Limburg?

Ontdek meer. . .

Kerst in Roermond

We weten dat de Kerst een heerlijke tijd van het jaar is, maar wist je dat kerstinkopen doen net zo heerlijk kan zijn? Designer Outlet Roermond zet elk jaar zijn beste beentje voor om een geweldige kerstshopervaring te bezorgen.

Bekijk

MRT Pool

Bij vakantie hoort zwemmen en waterpret! Met het dagstrand op MRT Beach én het splinternieuwe overdekte MRT Pool is het op Parc Maasresidence Thorn een heel jaar door genieten voor jong en oud.

Bekijk

Kerst in Valkenburg

Valkenburg, het pareltje van Zuid-Limburg, heeft weer wilde plannen voor de kerst. Naast de kerstparade en het bezoek van de Kerstman, wordt de kerstmarkt ook weer opgezet in de bekendste grotten van Nederland!

Bekijk

Bowlen

Bowlen is hét familiespel bij uitstek. Het is dynamisch, zit vol spelelementen en is spannend tot de laatste minuut. Weet u alle kegels in de perfecte hoek om te gooien? Onze bowlingcentrum bestaat uit vier bowlingbanen en bevindt zich in het centrale gebouw van het park, boven het restaurant.

Bekijk