Uniek nieuw resort in Midden-Limburg

  • Luxe resort in hartje Limburg
  • Aan de Maasplassen
  • A-locatie nabij Thorn
  • Boulevard met jachthaven
  • Watersport, natuur en cultuur

Parc Maasresidence Thorn

Genieten aan de Limburgse Maasplassen

Een luxe vakantiepark gelegen op een absolute A-locatie

Parc Maasresidence Thorn is één van de weinige resorts met in de achtertuin grote steden én natuurgebieden in zowel Nederland, België als Duitsland. Vanuit uw eigen vakantiebestemming ontdekt u op korte afstand de internationale mix van natuur, kunst, cultuur en bourgondisch genieten. Parc Maasresidence Thorn ligt in het hart van het Midden-Limburgse recreatiegebied, omringd door de veelzijdige Maasplassen en omgeven door een schitterende natuur met prachtige vaar-, fiets- en wandelroutes. 

Of u nu een nachtje wilt verblijven of een langere vakantie wilt vieren. U heeft de keuze uit luxueuze villa’s in diverse groottes en thema’s of havenappartementen met een schitterend uitzicht over de boulevard, de jachthaven en het dagstrand

Met een ruim aanbod aan faciliteiten zoals een bruisende horeca, sloepverhuur, MRT Pool en een eigen Kids Club, heeft het park echt voor iedereen iets te bieden. 

Boek uw verblijf
De Maasplassen: paradijs voor watersporters

Varen of zeilen, zwemmen of pootjebaden, surfen of suppen, wakeboarden of gewoon in stilte genieten van het uitzicht en de natuur.

Grenzeloos genieten in hartje Limburg
Grenzeloos groene natuur binnen handbereik

Start uw ontdekkingstocht door de natuur van Midden-Limburg vanaf Parc Maasresidence Thorn.

Grenzeloos genieten in hartje Limburg
Thorn - het witte stadje

Een van de parels van Midden-Limburg is het witte stadje Thorn, gelegen in de gemeente Maasgouw.

Grenzeloos genieten in hartje Limburg
19-06-2024

Een dagje winkelen met mam

Mijn moeder en ik hebben elk jaar dezelfde traditie. Voor mijn verjaardag neemt zij me mee shoppen en dan trakteer ik op de lunch. Uiteraard pakt deze deal een stuk voordeliger voor mij uit, want ik kom thuis met tassen vol mooie jasjes, broeken, shirts en schoenen voor de prijs van een superlekkere lunch en koffie. Maar dat is oké, want het is tenslotte mijn verjaardag, en ook al is het leuk om kleren cadeau te krijgen, gaat de dag eigenlijk om ons tweeën. Ze zeggen dat je na je 18de, 90 procent van alle tijd die je in je leven met je ouders doorbrengt, al hebt doorbracht. 90 procent! Ik word best wel sip van die gedachte. Je moet de tijd met je ouders koesteren, en daarom wordt deze winkeltraditie stiekem elk jaar net een beetje belangrijker voor mij.

Lees meer

Uw vakantie start hier

Bekijk Parc Maasresidence Thorn in vogelvlucht.