Uniek nieuw resort in Midden-Limburg

  • Luxe resort in hartje Limburg
  • Aan de Maasplassen
  • A-locatie nabij Thorn
  • Boulevard met jachthaven
  • Watersport, natuur en cultuur

Parc Maasresidence Thorn

Genieten aan de Limburgse Maasplassen

Een luxe vakantiepark gelegen op een absolute A-locatie

Parc Maasresidence Thorn is één van de weinige resorts met in de achtertuin grote steden én natuurgebieden in zowel Nederland, België als Duitsland. Vanuit uw eigen vakantiebestemming ontdekt u op korte afstand de internationale mix van natuur, kunst, cultuur en bourgondisch genieten. Parc Maasresidence Thorn ligt in het hart van het Midden-Limburgse recreatiegebied, omringd door de veelzijdige Maasplassen en omgeven door een schitterende natuur met prachtige vaar-, fiets- en wandelroutes. 

Of u nu een nachtje wilt verblijven of een langere vakantie wilt vieren. U heeft de keuze uit luxueuze villa’s in diverse groottes en thema’s of havenappartementen met een schitterend uitzicht over de boulevard, de jachthaven en het dagstrand

Met een ruim aanbod aan faciliteiten zoals een bruisende horeca, sloepverhuur, MRT Pool en een eigen Kids Club, heeft het park echt voor iedereen iets te bieden. 

Boek uw verblijf
De Maasplassen: paradijs voor watersporters

Varen of zeilen, zwemmen of pootjebaden, surfen of suppen, wakeboarden of gewoon in stilte genieten van het uitzicht en de natuur.

Grenzeloos genieten in hartje Limburg
Grenzeloos groene natuur binnen handbereik

Start uw ontdekkingstocht door de natuur van Midden-Limburg vanaf Parc Maasresidence Thorn.

Grenzeloos genieten in hartje Limburg
Thorn - het witte stadje

Een van de parels van Midden-Limburg is het witte stadje Thorn, gelegen in de gemeente Maasgouw.

Grenzeloos genieten in hartje Limburg
19-01-2024

Valentijnsdag in Limburg

Hallo avonturiers van de liefde! Valentijnsdag ligt om de hoek en uiteraard ben ik ontzettend… gestrest! Sorry hoor, maar ik ben er nooit goed in geweest, dat Valentijns gedoe. Begrijp me niet verkeerd, ik vind het heerlijk om een dagje toe te wijden aan de liefde, maar ik weet gewoon nooit wat ik moet plannen. Aan de ene kant wil ik absoluut geen dag vol met romantische clichés, maar aan de andere kant is dat precies wat ik wil! Hand-in-hand door de bossen wandelen, samen langs gezellige winkeltjes slenteren, een of andere pottenbak workshop volgen of herinneringen ophalen tijdens een uitgebreid diner… verschrikkelijk! Heerlijk!

Lees meer

Uw vakantie start hier

Bekijk Parc Maasresidence Thorn in vogelvlucht.