Winteractiviteiten

de mooiste tijd van het jaar!

Voordat 2022 ten einde komt haalt Parc Maasresidence Thorn nog even alles uit de kast! In de laatste maand van het jaar komt er een parade van gezelligheid langs, van een eigen schaatsbaan en een Kerst-speurtocht tot een winterse cruise en een kerstslee! Ook de omgeving rondom Parc Maasresidence Thorn blijft niet stil. Ontdek alle mooie kerstmarktjes, unieke festivals, en heerlijke shopgelegenheden.  
  • Schaatsbaan 
  • Kerstslee 
  • Winterse cruise  
  • Kerst-speurtocht  
  • Vuurwerk-vrij park  
Boek uw verblijf

Schaatsbaan 

Vanaf 1 december 2022 t/m 8 januari 2023 komt er een super-de-luxe schaatsbaan op het grote terras van Humphrey’s Thorn te staan! Schaats erop los en sluit af met een overheerlijk Kerstmenu!

Of je nou parkgast bent of niet, iedereen is welkom om lekker te komen schaatsen. Het is niet toegestaan om met je eigen schaatsen de baan op te gaan, echter kan je voor € 10,00 schaatsen huren en twee uur lang helemaal losgaan! Kluun tussendoor richting de buitenbar voor een warme mok chocolademelk of uiteraard wat snert!  

Klik hier voor ijsplezier.


Bekijk

Schaatsbaan 

Winterse cruise

Winterse cruise

Trossen los!

Lichtjes aan! Genieten! Reserveer een plekje op onze speciale wintercruise en maak op 24 of 31 december een prachtige tocht over de Maasplassen. Knus onder een dekentje op een sierlijk verlicht dek naar de sterren kijken... heerlijk! Ook kan je er een warme Glühwein en een Apfelstrudel met vanillesaus bij reserveren. Wil je ook mee?

Klik hier om 24 december te reserveren en klik hier om 31 december te reserveren.

Bezoek op het park van de Kerstman en zijn slee

De kerstman komt deze winter een bezoekje brengen aan het park! Op 23 en 24 december rijdt hij het hele park rond met zijn slee. Mis hem niet, terwijl hij door het hele park vrolijkheid, heerlijkheid en vreugde verspreid!

Op 28 en 30 december komt alleen de slee nog een keertje terug, en dan mag je er zelfs op meerijden... mits je je dit jaar natuurlijk goed hebt gedragen!  

Bezoek op het park van de Kerstman en zijn slee

Humphrey’s Restaurant

Humphrey’s Restaurant

Bij kerst hoort nou eenmaal lekker eten en Humphrey’s Thorn weet toevallig wel het een en ander over lekker eten.
Voor € 39,95 ontvang je een overheerlijk Kerst- of Nieuwjaarsmenu in het restaurant en voor € 18,50 is er ook een speciaal kindermenu.

Kom op 24, 25, 26 en 31 december langs om te genieten van hun kenmerkende bourgondische smaak. 


Bekijk

Kerst-speurtocht

Ben jij een pientere puzzelaar en een supersnelle speurder? Misschien kan jij ons dan helpen met alle kerstfiguurtjes in het park terug te vinden! Deze winter is er een speciale Kerst-speurtocht met allerlei uitdagende puzzels en lastige trivia.   

Kerst-speurtocht

Eynder Pieck festival

Eynder Pieck festival

Op 17 en 18 december, tussen 15:00 en 20:00 is het Eynder Pieck festival weer terug!

Elke jaar vliegt het Eynderhoof openluchtmuseum terug in de tijd naar de prachtige tableaus van Anton Pieck, met allerlei gezellige kraampjes, lekkere hapjes, muziek, een draaimolen en zelfs een vuurshow!

Entrée kost € 8,00 voor volwassenen en € 4,00 voor kinderen, en het museum ligt op 20 minuten rijden van het park. 


Bekijk

Kerst in Thorn

Op 11 december wordt het mooie witte stadje van Thorn nog mooier dan ooit!

Hun jaarlijkse kerstmarkt met meer dan 70 kraampjes, wordt dan in het oude centrum opgezet. Hier kan je genieten van heerlijke hapjes, warme Glühwein, gezellige muziek, en een reeks aan kerstactiviteiten. Ook zijn er tussen 13:00 en 17:00 een aantal prachtige concerten in de Abdijkerk.


Bekijk

Kerst in Thorn

Kerst in Roermond

Kerst in Roermond

We weten dat de Kerst een heerlijke tijd van het jaar is, maar wist je dat kerstinkopen doen net zo heerlijk kan zijn?

Designer Outlet Roermond zet elk jaar zijn beste beentje voor om een geweldige kerstshopervaring te bezorgen. Vanaf hun Lights On moment op 4 november verandert dit winkeldorp in een kerstdorp, met sprankelende etalages, lekkere kleine eetkraampjes en natuurlijk supermooie kerstdeals! 


Bekijk

Kerst in Valkenburg

Valkenburg, het pareltje van Zuid-Limburg, heeft weer wilde plannen voor de kerst. Naast de kerstparade en het bezoek van de Kerstman, wordt de kerstmarkt ook weer opgezet in de bekendste grotten van Nederland!

Ook vind je in de grotten prachtige kerststukken, wandelverhalen, lichtspektakels, en veel meer!  


Bekijk

Kerst in Valkenburg

Kerst thema-tour in de kapel

Kerst thema-tour in de kapel

De Kapel onder de Linden is een eeuwenoude kapel, net buiten Thorn, met een prachtig barok interieur.

Op 27 december, tussen 14:00 en 15:30 wordt hier een rondleiding gegeven langs de bijzondere geschiedenis en architectuur van de kapel. De rondleiding kost € 7,50 en wordt gezamenlijk afgesloten onder het genot van een glaasje Glühwein of Chocolademelk.  


Bekijk